Over SKOR

Hi, wij zijn SKOR. Net als jij zijn we gek op voetbal. We leven voetbal. We kijken het op tv, praten erover met vrienden en spelen het zelf. Voetbal zit in ons bloed en scoren zit in onze naam.

Alles voor jou en je vereniging

Wij ondersteunen verenigingen en sporters om het maximale te presteren. Wij zijn de bron. Altijd de beste prijs met lange garantie. Meer dan 1000 clubs zijn al aangesloten. Wij bieden een compleet aanbod premium sportproducten om iedereen op het sportveld de optimale sportbeleving te kunnen bieden. 

Driven by performance

Wij nemen geen genoegen met een tweede plaats. Wij willen alleen het allerbeste. Zo ook bij onze producten. We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen. Door bij het ontwikkelen van onze sportproducten en materialen de gebruikers te betrekken in het proces, creëren we het meest optimale product.

Ontwikkeling in eigen huis

SKOR faciliteert sportclubs en spelers met de beste sportmaterialen. Deze producten worden allemaal in onze eigen fabriek geproduceerd. Maatwerk is daarom ook geen probleem! Om jou en je club de optimale sportbeleving te bieden, voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop!

Waar komt SKOR vandaan?

SKOR is een nieuw voetbalmerk, opgericht in 2018 door Marcel Schorn en Jeffrey Jonkman. Ruim 19 jaar stonden zij aan het roer van ERMA Sport, de nummer 1 fabrikant van voetbaldoelen en dug-outs en leverancier van betaald voetbalorganisaties als Ajax, Feyenoord, PSV en Heracles Almelo. Met de oprichting van het nieuwe merk SKOR verdwijnt de naam ERMA Sport definitief. Vanaf nu is SKOR hét adres voor al je voetbalmaterialen, óók de bekende doelen en dug-outs. Lees hier ons verhaal!

Voor wie is SKOR?

SKOR is er voor jou en jouw voetbalclub. Wij bieden een compleet aanbod premium sportproducten om iedereen op het sportveld de optimale sportbeleving te kunnen bieden. Onze vaste en verplaatsbare doelen en dug-outs staan bij clubs in heel Nederland. Van amateurclubs tot betaald voetbalorganisaties als Ajax, Feyenoord en PSV en gemeentelijke voetbalvelden. Naast hardware vind je bij SKOR trainingsmaterialen, teamwear en sportkleding. Kortom: alles wat je als sportclub of voetballer nodig hebt om op het hoogste niveau te presteren.

Hoe word ik SKOR Ambassador?

Ben jij een sportfanaat en vind je het gaaf om mee te denken over de producten van SKOR? Meld je dan aan als SKOR ambassador. Samen met een aantal andere 'early adaptors' krijg jij de kans om onze producten als eerste te testen en feedback te geven over bijvoorbeeld materialen, comfort en design. Je krijgt daarmee een belangrijke rol in de ontwikkeling van het merk SKOR én kunt als eerste sporten met onze nieuwste producten. Meld je hier aan als SKOR Ambassador.

Kan ik solliciteren bij SKOR?

SKOR is een ambitieus en groeiend bedrijf. We hebben regelmatig vacatures in sales, marketing, planning of productie. Bekijk hier onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@skor.nl

Wie zijn jullie dealers?

SKOR werkt heel bewust zonder tussenkomst van dealers. Je bestelt je producten dus rechtstreeks in onze webshop. Zo ben je verzekerd van het beste advies en persoonlijke service.

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder