Over SKOR

Hi, wij zijn SKOR. Net als jij zijn we gek op voetbal. We leven voetbal. We kijken het op tv, praten erover met vrienden en spelen het zelf. Voetbal zit in ons bloed en scoren zit in onze naam.

Wij zijn SKOR. Wij zijn Marcel Schorn en Jeffrey Jonkman. Wij zijn voetballiefhebbers en ondernemers in hart en nieren. Al 20 jaar zijn wij aanwezig op de velden en trainingpitches door heel Europa. Voorheen deden we dat onder de naam ERMA Sport.

Veelgestelde vragen
Waar komt SKOR vandaan?

SKOR is een nieuw voetbalmerk, opgericht in 2018 door Marcel Schorn en Jeffrey Jonkman. Ruim 19 jaar stonden zij aan het roer van ERMA Sport, de nummer 1 fabrikant van voetbaldoelen en dug-outs en leverancier van betaald voetbalorganisaties als Ajax, Feyenoord, PSV en Heracles Almelo. Met de oprichting van het nieuwe merk SKOR verdwijnt de naam ERMA Sport definitief. Vanaf nu is SKOR hét adres voor al je voetbalmaterialen, óók de bekende doelen en dug-outs. Lees hier ons verhaal!

Voor wie is SKOR?

SKOR is er voor jou en jouw voetbalclub. Wij bieden een compleet aanbod premium sportproducten om iedereen op het sportveld de optimale sportbeleving te kunnen bieden. Onze vaste en verplaatsbare doelen en dug-outs staan bij clubs in heel Nederland. Van amateurclubs tot betaald voetbalorganisaties als Ajax, Feyenoord en PSV en gemeentelijke voetbalvelden. Naast hardware vind je bij SKOR trainingsmaterialen, teamwear en sportkleding. Kortom: alles wat je als sportclub of voetballer nodig hebt om op het hoogste niveau te presteren.

Hoe word ik SKOR Ambassador?

Ben jij een sportfanaat en vind je het gaaf om mee te denken over de producten van SKOR? Meld je dan aan als SKOR ambassador. Samen met een aantal andere 'early adaptors' krijg jij de kans om onze producten als eerste te testen en feedback te geven over bijvoorbeeld materialen, comfort en design. Je krijgt daarmee een belangrijke rol in de ontwikkeling van het merk SKOR én kunt als eerste sporten met onze nieuwste producten. Meld je hier aan als SKOR Ambassador.

Kan ik solliciteren bij SKOR?

SKOR is een ambitieus en groeiend bedrijf. We hebben regelmatig vacatures in sales, marketing, planning of productie. Bekijk hier onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@skor.nl

Wie zijn jullie dealers?

SKOR werkt heel bewust zonder tussenkomst van dealers. Je bestelt je producten dus rechtstreeks in onze webshop. Zo ben je verzekerd van het beste advies en persoonlijke service.

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

  • 30 dagen bedenktijd

  • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5