Verzending & bezorging

Wanneer je een bestelling plaatst wil je natuurlijk het liefst dat deze zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd! Na het bestellen ontvang je van ons een Track & Trace code, zodat je precies weet wanneer je je bestelling kunt verwachten! Onze producten worden bezorgd door PostNL en vanaf 50 euro rekenen we voor bestellingen in Nederland geen verzendkosten. Bij onze hardware materialen (doelen en dug-outs) berekenen we een totaalprijs voor je, afhankelijk van eventuele montagewerkzaamheden en het vervoer. Ten slotte is het ook mogelijk om je bestelling af te halen bij ons magazijn in Almelo. Hieronder vind je hopelijk het antwoord op je vragen. Mocht je meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op. We bespreken alle mogelijkheden graag met je!

Veelgestelde vragen
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Voor voetballen, keepershandschoenen en andere artikelen uit het assortiment Equipment en Gear geldt: voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd. Bij doelen, dug-outs en andere artikelen die (op maat) gemaakt moeten worden, nemen we contact met je op om de leverdatum af te stemmen. De gemiddelde levertijd van hardware-artikelen is 2 tot 4 weken. Bestel je team wear voor je club? Dan nemen wij altijd contact met je op over de levertijd.

Monteren jullie vaste doelen en dug-outs op locatie?

SKOR heeft eigen monteurs die de montage van doelen, dug-outs of andere hardware kunnen verzorgen. Denk aan het vastzetten van vaste voetbaldoelen en dug-outs, het inhangen van doelnetten of het aanbrengen van doelverzwaarders. Wil jouw club gebruikmaken van onze montageservice? Neem dan contact met ons op. Voor de montageservice geldt een meerprijs.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Het kan een keer voorkomen dat een pakketje onderweg vertraging oploopt. Je kunt de bezorgstatus van je pakket volgen via de Track & Trace code van PostNL. Bij groot transport ontvang je de trackingcode van onze externe transporteur. Is het niet duidelijk wat de bezorgstatus is? Neem contact met ons op, we zoeken het voor je uit!

Worden oude doelen of dug-outs door SKOR afgevoerd? 

In sommige gevallen kunnen wij oude doelen en dug-outs van jouw club meenemen op het moment dat er nieuwe SKOR hardware wordt geplaatst. Heeft jouw club deze wens? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bezorgen of monteren jullie ook 's avonds en in het weekend? 

In sommige gevallen is dit mogelijk. Heeft jouw club deze wens? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Het afhalen van je bestelling kan in ons magazijn in Almelo, op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 uur. Kies tijdens het bestellen voor de optie 'afhalen in Almelo' en betaal via de webshop.

Het adres van ons magazijn is Bedrijvenpark Twente 448 7602 KM in Almelo. Neem bij het afhalen je orderbevestiging mee!
Tip: zorg bij voor veilig vervoer bij het afhalen van voetbaldoelen of dug-outs

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

  • 30 dagen bedenktijd

  • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5