Korfbal

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Alles wat sporters en verenigingen nodig hebben om maximaal te presteren.

 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Korfbal meets SKOR

Sinds 2005 schrijft de KNKV de nieuwe korfbalkorf en korfbalpaal voor. Al meer dan 20 jaar is SKOR een goedgekeurde leverancier van de KNKV en dus ook voor deze korfbalkorf en korfbalpaal. Korfbal is een sport die zowel op het veld als in de zaal wordt gespeeld en daardoor kun je het hele jaar door korfballen. Korfbal wordt gespeeld op een pal met een daarop een mand zonder een bord waar je (via) kunt spelen, zoals je dat kent bij basketbal. De korfbalpaal is licht van gewicht, omdat palen veelvuldig verplaatst en opgeborgen worden bij korfbal. Korfbalpalen zijn gemaakt van aluminium, een sterk en licht materiaal. De korfbalkorf, met IKF keur, is gemaakt van kunststof en wordt tevens door SKOR geleverd. De korfbalpaal is er in verschillende maten en kunnen geplaatst worden op voetplaten of grondpotten van SKOR. Wil je direct een offerte ontvangen voor korfbal materialen van SKOR? Neem dan contact met ons op!

Lees meer

Korfbalpaal en toebehoren

De korfbaalpaal vormt samen met de korf de basis van het korfbalspel. Korfbalpalen zijn licht van gewicht waardoor ze eenvoudig te hanteren zijn. Ze worden namelijk vaak verplaatst en opgeborgen. Korfbalpalen zijn er in verschillende uitvoeringen. Je hebt een korfbalpaal voor in een grondpot, maar je hebt ook een korfbalpaal voor een voetplaat. De korfbalpaal voor de grondpot wordt meestal gebruikt bij vaste opstellingen in het veld of in de zaal. De korfbalpaal voor de voetplaat wordt meestal gebruikt bij trainingen. Je kunt de voetplaat dan op elke gewenste plek neerzetten, handig bij oefenvormen. De korfbalmand met IKF keurmerk is gemaakt van kunststof en wordt tevens door SKOR geleverd. Een korfbalpaal is gemaakt van aluminium en is daardoor licht van gewicht. Koop je korfbalpaal bij SKOR of vraag één van onze specialisten om advies om de juiste korfbalpaal voor jou te kiezen.

Lees meer

Verschillende afmetingen korfbalpaal

Een korfbalpaal is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Senioren spelen op een andere lengte korfbalpaal dan junioren. Junioren spelen op een lagere korfbalpaal. De korfbalpalen van SKOR zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten (2,50 meter, 3,00 meter of 3,50 meter) en in twee verschillende soorten. Een korfbalpaal voor op een voetplaat of een korfbalpaal voor in een grondpot. De korfbalpaal op een voetplaat is erg geschikt wanneer je bijvoorbeeld tijdens een training een extra korfbalpaal nodig hebt. Doordat de paal niet vast in de grond staat, zal deze wel minder stevig staan dan wanneer gebruikt wordt gemaakt van een grondpot. De grondpot is los te bestellen en wordt in de grond gemonteerd. Door het gebruik van centreernokken wordt het draaien van de paal in de grondpot voorkomen.

Lees meer

Korfbal grondpotten

Een korfbal grondpot is een essentieel onderdeel van de korfbalpaal. De korfbalgrondpotten worden in de grond gemonteerd in wedstrijdvelden. In sommige combivelden zelfs zowel op senioren als junioren afmeting. Je hoeft dan alleen de deksel van de grondpot af te halen en je steekt de korfbalpaal er in. De paal centreert zich dan automatisch en de korfbal grondpot zorgt ervoor dat de korfbalmand op de juiste manier in het veld gepositioneerd is. Korfbalgrondpotten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk afsluitbaar met een sleutel en afgesloten middels een deksel voor de korfbal grondpot. Daarnaast kun je de lengte van de korfbal grondpotten nog kiezen. Standaard adviseren wij een korfbal grondpot van 1 meter, maar het is ook mogelijk om 0,5 meter, 1,25 meter of 1,5 meter te kiezen.

Lees meer

Korfbal dugouts

Korfbal dug-outs zijn onmisbaar langs het korfbalveld. Je wilt de wisselspelers en de staf natuurlijk een droge en windvrije plek beiden. Korfbal dugouts verschillen weer van voetbal dugouts en hockey dugouts. Ze zijn namelijk vaak verrijdbaar. Korfbal dugouts met wielen zijn een handige oplossing als je de dug-outs op meerdere velden wilt gebruiken. SKOR heeft uiteraard ook korfbal dugouts die verankerd kunnen worden in de grond als de korfbalclub toch een permanente plaats heeft voor de korfbal dugouts. Neem eens een kijkje in onze webshop welke korfbal dugouts wij te bieden hebben voor jou! Naast de korfbal dugouts hebben we ook veldbanken als uitbreiding op de dug-out. De veldbanken zijn handig wanneer de dug-out net niet voldoende plaats biedt aan de mensen die langs het veld moeten zitten. De veldbanken zijn verkrijgbaar in een verplaatsbare en een vaste uitvoering.

 

Korfbal materiaal bestellen?
Heb je nog vragen over de korfbal materialen die wij aanbieden? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer

Ons korfbal assortiment

Bekijk hieronder welke categorieën jouw korfbalclub verder kunnen helpen.

Korfbalpalen

Ben je op zoek naar een nieuwe korfbalpaal voor op het veld, in de zaal of in je tuin? Dan ben je op de juiste pagina! Je vindt hier zowel korfbalpalen die geschikt zijn voor een voetplaat als palen die geschikt zijn voor in een grondpot. Onze palen zijn leverbaar in drie lengtes: 3,50 meter (senioren en A- t/m C-jeugd), 3,00 meter (D- en E-jeugd) en 2,50 meter (F-jeugd). Een korfbalpaal kopen voor elke leeftijdscategorie is bij SKOR zo gedaan!

Lees meer
Meer informatie
Bekijk ons aanbod

  Korfbal grondpotten

  Bij korfbal speelt de korfbalpaal een centrale rol. De grondpot mag echter niet vergeten worden! Deze zorgt ervoor dat de mand op dezelfde plek blijft, omdat de korfbalpaal door het gebruik van de grondpot niet zal draaien. Daarnaast is een grondpot ook van belang voor de veiligheid van spelers en speelsters. Bij een korfbalwedstrijd op het veld wil je namelijk dat de korfbalpaal stevig staat en je geen gevaar loopt dat deze omvalt! Ook daarom moet de korfbalpaal in een grondpot worden geplaatst. Op deze pagina vind je de grondpot die jij nodig hebt om zorgeloos te kunnen korfballen!

  Lees meer
  Meer informatie
  Bekijk ons aanbod

   Korfbalmand

   De herkenbare gele manden zijn niet weg te denken van het korfbalveld of de zaal en vervullen bovendien een onmisbare rol: zonder korfbalmand zou een doorloopbal of strafworp immers niet tot resultaat leiden! Het is dus belangrijk dat jij een goede korfbalmand op het veld hebt hangen. Ben je op zoek naar een nieuwe korfbalmand die voldoet aan de vereisten die de internationale korfbalbond stelt? Dan ben je op de juiste pagina!

   Lees meer
   Meer informatie
   Bekijk ons aanbod

    Korfbal dugouts

    Naast de korfbalpalen en korfbalmanden heeft SKOR een speciale dugout voor de korfbal ontwikkeld. Deze halfronde dugouts zijn vrij te plaatsen over het kunstgrasveld, waardoor deze tijdens gebruik niet vastgezet hoeft te worden. SKOR biedt verschillende soorten aan. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! 

    Lees meer
    Meer informatie
    Bekijk ons aanbod

     Neem vrijblijvend contact op

     Je kan hier direct een vrijblijvende offerte aanvragen of een algemene vraag stellen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

     Direct contact?

     Bel ons dan direct (op maandag tot vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur)

     +31 88 008 11 00
     Korfbal

     Korfbal

     SKOR is een door de KNKV goedgekeurde leverancier voor korfbalkorfen en korfbalpalen. De lichte aluminium korfbalpalen en De korfbalkorven met IKF keurmerk worden beiden door SKOR geproduceerd. De korfbalpaal is er in diverse maten en kunnen geplaatst worden op voetplaten of grondpotten van SKOR. 

     Vraag adviesgesprek aan

     16 producten

     per pagina
     Van hoog naar laag sorteren

     16 producten

     per pagina
     Van hoog naar laag sorteren

     Korfbalpaal en toebehoren

     Vanaf het begin is SKOR een goedgekeurde leverancier van de KNKV voor deze korfbalkorf en korfbalpaal. De korfbalpaal van SKOR is gefabriceerd van aluminium. De korfbalpaal is er in diverse maten en kunnen geplaatst worden op voetplaten of grondpotten van SKOR. De korfbalmand met IKF keurmerk worden tevens door SKOR geleverd.

     De korfbalpalen worden geleverd in drie verschillende maten (2,50, 3,00 of 3,50 meter) in twee verschillende soorten: voor op een voetplaat of voor in een grondpot. De korfbalpaal op een voetplaat is erg geschikt wanneer je bijvoorbeeld op training een extra paal nodig hebt. Doordat de paal niet vast in de grond staat, zal deze echter wel minder stevig staan dan wanneer gebruikt wordt gemaakt van een grondpot.

     De grondpot is los te bestellen en wordt in de grond gemonteerd. Door het gebruik van centreernokken wordt het draaien van de paal in de grondpot voorkomen.

     Korfbal dugouts

     Naast de korfbalpalen en korfbalmanden heeft SKOR een speciale dugout voor de korfbal ontwikkeld. Deze halfronde dugouts zijn vrij te plaatsen over het kunstgrasveld, waardoor deze tijdens gebruik niet vastgezet hoeft te worden op de grond.

     Wij bieden twee typen korfbal dugouts (Type 1 Comfort en Type Swift) aan, die beide van aluminium zijn gemaakt. Deze dug-outs hebben een afmeting van 2,05x1,5x0,9 meter (hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde). SKOR biedt bovendien verplaatsbare veldbanken aan met twee verschillende zitgelegenheden (meranti planken of kuipstoelen). Handig wanneer je huidige dugout te klein is of je het publiek een zitplek wilt aanbieden!

     Korfbal materiaal bestellen?

     Heb je nog vragen over de korfbal materialen die wij aanbieden? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

     Vraag nu onze brand catalog aan

     We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

     Vraag onze brand catalog aan.

     Brand Catalog - SKOR

     Vraag offerte aan

     Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

     Plan adviesgesprek

     Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

     Vraag brand catalogus aan

     We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

     Scroll verder