Korfbal dugouts

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd welk korfbal dug-out past bij jouw club?

Naast de korfbalpalen en korfbalmanden heeft SKOR een speciale dugout voor de korfbal ontwikkeld. Deze halfronde aluminium dugouts zijn vrij te plaatsen over het kunstgrasveld, waardoor deze tijdens gebruik niet vastgezet hoeft te worden op de grond. Ze zijn voorzien van degelijke wielen waardoor het verplaatsen van de korfbal dugouts een makkie is! SKOR biedt verschillende soorten korfbal dugouts aan. Zit het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Lees meer
 • Bekijk onze korfbaldugouts
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van korfbaldugouts bij SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze korfbaldugouts
 • Plan adviesgesprek

Uitgelichte korfbaldugouts

Hieronder zie je een aantal uitgelichte korfbaldugouts.

Shop nu

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk ons hele assortiment

Soorten korfbaldugouts

Wij bieden twee typen korfbal dugouts aan: Type Swift en Type 1 Comfort. Beide soorten korfbal dugouts hebben een aluminium frame, waardoor de dugout niet roest. Je kunt dus genieten van een lange levensduur! Korfbal dugouts zijn meestal niet gecoat met in RAL-kleur. Ze hebben een afmeting van 2,05x1,5x0,9 meter (hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde) met een stahoogte van 2,00 meter. Door de schuine voorzijde in een hoek van 20 graden wordt regeninval voorkomen. Wel zo fijn als je plaats moet nemen op de bank!

Lees meer

Korfbaldugout Type Swift

Dit type korfbal dugout is door het gebruik van vier grote wielen te verrijden (maar moet wel verankerd worden). Er is gebruik gemaakt van een 3mm Polycarbonaat beplating die veel licht doorlaat en erg sterk is. De zitgelegenheid wordt gevormd door vuren planken, die bestaat uit een smalle rugleuning met één plank. De constructie van de Type Swift is licht, waardoor de korfbal dugout in combinatie met de vier wielen eenvoudig te verplaatsen is.

Lees meer

De productie van SKOR korfbal dugouts

Al onze korfbal dugouts worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo (NL). Hierdoor zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren tegen een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren, omdat we veel dugouts op voorraad hebben. Jouw club is daardoor snel voorzien van nieuwe dugouts! Je bestelt je korfbal dugout eenvoudig online in onze webshop. Ben je benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding in onze fabriek!

Korfbal dugout kopen?
Hopelijk vind je op deze pagina de dugout die jij nodig hebt! Heb je nog vragen over de verschillende korfbal dugouts die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer

Veldbanken naast je korfbal dugout

Naast korfbal dugouts, bieden wij ook veldbanken aan. Ideaal wanneer je huidige korfbal dugout te weinig plek biedt of wanneer je het publiek een mooie zitplek langs de lijn wilt aanbieden! De veldbanken zijn verkrijgbaar in een afmeting van 2 of 3 meter (breedte) en je hebt de keuze tussen hardhouten planken en luxe kuipstoelen!

Lees meer
Korfbal dugouts

Korfbal dugouts

Naast de korfbalpalen en korfbalmanden heeft SKOR een speciale dugout voor de korfbal ontwikkeld. Deze halfronde dugouts zijn vrij te plaatsen over het kunstgrasveld, waardoor deze tijdens gebruik niet vastgezet hoeft te worden. SKOR biedt verschillende soorten aan. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Vraag adviesgesprek aan

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten korfbal dugouts

Wij bieden twee typen korfbal dugouts aan: Type Swift en Type 1 Comfort. Beide soorten dugouts hebben een aluminium frame, waardoor de dugout niet roest. Je kunt dus genieten van een lange levensduur! Korfbal dugouts zijn niet gecoat met een RAL-kleur. Ze hebben een afmeting van 2,05x1,5x0,9 meter (hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde) met een stahoogte van 2,00 meter. Door de schuine voorzijde in een hoek van 20 graden wordt regeninval voorkomen. Wel zo fijn als je plaats moet nemen op de bank!

Korfbal dugout Type Swift

Dit type is door het gebruik van vier grote wielen te verrijden (maar dient wel verankerd te worden). Er is gebruik gemaakt van een 3mm Polycarbonaat beplating die veel licht doorlaat. De zitgelegenheid wordt gevormd door vuren planken, die bestaat uit een smalle rugleuning met één plank. De constructie van de Type Swift is licht, waardoor de dugout in combinatie met de vier wielen eenvoudig te verplaatsen is.

Korfbal dugout Type 1 Comfort

Dit type korfbal dugout is verkrijgbaar in drie verschillende soorten vaste dugouts, waarin het verschil schuilt in de zitgelegenheid. Je hebt de keuze tussen meranti planken, kunstgras planken en kuipstoelen. De banken hebben beide een zitgelegenheid met twee planken als zitvlak en twee planken als rugleuning. Kunstgras banken bestaan uit gewapend gerecycled materiaal en zijn iets zwaarder dan meranti banken, maar vormen de meest duurzame keuze bij de zitgelegenheid! Per meter breedte van de bank gaan wij uit van zitplek voor twee personen. Daarnaast kun je ook kiezen voor het type met luxe kuipstoelen, die verkrijgbaar zijn in vele kleuren. Zo ben je verzekerd van een korfbal dugout in jouw clubkleuren!

Veldbanken

Naast dugouts, bieden wij ook veldbanken aan. Ideaal wanneer je huidige korfbal dugout te weinig plek biedt of wanneer je het publiek een mooie zitplek langs de lijn wilt aanbieden! De veldbanken zijn verkrijgbaar in een afmeting van 2 of 3 meter (breedte) en je hebt de keuze tussen meranti planken en luxe kuipstoelen!

De productie van SKOR korfbal dugouts

Al onze korfbal dugouts worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van nieuwe dugouts! Je bestelt je korfbal dugout eenvoudig online op deze pagina. Ben je benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding in onze fabriek!

Korfbal dugout kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina de dugout die jij nodig hebt! Heb je nog vragen over de verschillende korfbal dugouts die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Welke soorten korfbal dugouts bieden jullie aan?

Je vindt op deze pagina twee soorten dugouts die erg geschikt zijn voor op het korfbalveld: Type 1 Comfort en Type Swift. De dugout Type 1 Comfort is verkrijgbaar in drie verschillende zitgelegenheden: meranti banken, kunstgras banken en kuipstoelen. Daarnaast bieden we een verrijdbare variant aan met meranti banken, zodat je de dugout eenvoudig kunt gebruiken op het veld waar dat het hardst nodig is! De dugout Type Swift is een verrijdbaar model dat is voorzien van een zitgelegenheid van vuren banken. Hierdoor is de dugout voordelig in aanschaf. De korfbal dugouts zijn niet gecoat en hebben allemaal een diepte van 1,5 meter.

Welke verschillen schuilen er in de zitgelegenheden?

Wij bieden dugouts aan met vier verschillende soorten zitgelegenheden: vuren banken, meranti banken, kunstgras banken en kuipstoelen. Bij de vuren banken bestaat de rugleuning uit één plank, bij de meranti en kunstgras banken zijn dit twee planken. Het zitvlak bestaat bij deze drie zitgelegenheden uit twee planken. De vuren bank is licht in gewicht en daarmee voordelig in aanschaf. De meranti en kunstgras banken hebben een luxe uitstraling, waarbij kunstgras banken ook nog eens de meest milieubewuste keuze vormen! De kuipstoelen zorgen voor een zeer professionele uitstraling van je complex en bieden de meeste comfort. Lees ook onze blog waarin we meer vertellen over de zitgelegenheid in onze dugouts!

Wat wordt bedoeld met ‘ongecoat’?

Onze dugouts worden gemaakt van aluminium, waardoor je dugout niet zal gaan roesten. Bij coating wordt de dugout voorzien van een door jou gewenst RAL-kleur, wat een exclusieve uitstraling oplevert. Omdat de dugout niet roest heeft het vooral een estetisch karakter. De dugouts die je op deze pagina vindt zijn niet gecoat en daarmee voordeliger in aanschaf! Wil je je korfbal dugout toch graag voorzien van coating, neem dan gerust contact met ons op. Er is veel mogelijk!

Hoeveel personen kunnen plaatsnemen in de dugout?

De breedte van de dugout is geheel naar wens af te stemmen. Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte plaats biedt aan twee personen.

Waar worden de dugouts gemaakt?

Al onze dugouts worden in onze eigen fabriek in Almelo gemaakt, waar wij alleen met de beste mensen en materialen werken. Benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding! 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder