Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Welke soorten korfbal dugouts bieden jullie aan?

Je vindt op deze pagina twee soorten dugouts die erg geschikt zijn voor op het korfbalveld: Type 1 Comfort en Type Swift. De dugout Type 1 Comfort is verkrijgbaar in drie verschillende zitgelegenheden: meranti banken, kunstgras banken en kuipstoelen. Daarnaast bieden we een verrijdbare variant aan met meranti banken, zodat je de dugout eenvoudig kunt gebruiken op het veld waar dat het hardst nodig is! De dugout Type Swift is een verrijdbaar model dat is voorzien van een zitgelegenheid van vuren banken. Hierdoor is de dugout voordelig in aanschaf. De korfbal dugouts zijn niet gecoat en hebben allemaal een diepte van 1,5 meter.

Welke verschillen schuilen er in de zitgelegenheden?

Wij bieden dugouts aan met vier verschillende soorten zitgelegenheden: vuren banken, meranti banken, kunstgras banken en kuipstoelen. Bij de vuren banken bestaat de rugleuning uit één plank, bij de meranti en kunstgras banken zijn dit twee planken. Het zitvlak bestaat bij deze drie zitgelegenheden uit twee planken. De vuren bank is licht in gewicht en daarmee voordelig in aanschaf. De meranti en kunstgras banken hebben een luxe uitstraling, waarbij kunstgras banken ook nog eens de meest milieubewuste keuze vormen! De kuipstoelen zorgen voor een zeer professionele uitstraling van je complex en bieden de meeste comfort. Lees ook onze blog waarin we meer vertellen over de zitgelegenheid in onze dugouts!

Wat wordt bedoeld met ‘ongecoat’?

Onze dugouts worden gemaakt van aluminium, waardoor je dugout niet zal gaan roesten. Bij coating wordt de dugout voorzien van een door jou gewenst RAL-kleur, wat een exclusieve uitstraling oplevert. Omdat de dugout niet roest heeft het vooral een estetisch karakter. De dugouts die je op deze pagina vindt zijn niet gecoat en daarmee voordeliger in aanschaf! Wil je je korfbal dugout toch graag voorzien van coating, neem dan gerust contact met ons op. Er is veel mogelijk!

Hoeveel personen kunnen plaatsnemen in de dugout?

De breedte van de dugout is geheel naar wens af te stemmen. Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte plaats biedt aan twee personen.

Waar worden de dugouts gemaakt?

Al onze dugouts worden in onze eigen fabriek in Almelo gemaakt, waar wij alleen met de beste mensen en materialen werken. Benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding! 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Type 1: halfrond 1,5mtr diep,  2mtr hoog

Type 1: halfrond 1,5mtr diep, 2mtr hoog

Naast de korfbalpalen en korfbalmanden heeft SKOR een speciale dugout voor de korfbal ontwikkeld. Deze halfronde dugouts zijn vrij te plaatsen over het kunstgrasveld, waardoor deze tijdens gebruik niet vastgezet hoeft te worden op de grond. SKOR biedt verschillende soorten aan, die je op deze pagina vindt. Zit het gewenste model er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Filter resultaten
Filteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten korfbal dugouts

Wij bieden twee typen korfbal dugouts aan: Type Swift en Type 1 Comfort. Beide soorten dugouts hebben een aluminium frame, waardoor de dugout niet roest. Je kunt dus genieten van een lange levensduur! Korfbal dugouts zijn niet gecoat met een RAL-kleur. Ze hebben een afmeting van 2,05x1,5x0,9 meter (hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde) met een stahoogte van 2,00 meter. Door de schuine voorzijde in een hoek van 20 graden wordt regeninval voorkomen. Wel zo fijn als je plaats moet nemen op de bank!

Korfbal dugout Type Swift

Dit type is door het gebruik van vier grote wielen te verrijden (maar dient wel verankerd te worden). Er is gebruik gemaakt van een 3mm Polycarbonaat beplating die veel licht doorlaat. De zitgelegenheid wordt gevormd door vuren planken, die bestaat uit een smalle rugleuning met één plank. De constructie van de Type Swift is licht, waardoor de dugout in combinatie met de vier wielen eenvoudig te verplaatsen is.

Korfbal dugout Type 1 Comfort

Dit type korfbal dugout is verkrijgbaar in drie verschillende soorten vaste dugouts, waarin het verschil schuilt in de zitgelegenheid. Je hebt de keuze tussen meranti planken, kunstgras planken en kuipstoelen. De banken hebben beide een zitgelegenheid met twee planken als zitvlak en twee planken als rugleuning. Kunstgras banken bestaan uit gewapend gerecycled materiaal en zijn iets zwaarder dan meranti banken, maar vormen de meest duurzame keuze bij de zitgelegenheid! Per meter breedte van de bank gaan wij uit van zitplek voor twee personen. Daarnaast kun je ook kiezen voor het type met luxe kuipstoelen, die verkrijgbaar zijn in vele kleuren. Zo ben je verzekerd van een korfbal dugout in jouw clubkleuren!

Veldbanken

Naast dugouts, bieden wij ook veldbanken aan. Ideaal wanneer je huidige korfbal dugout te weinig plek biedt of wanneer je het publiek een mooie zitplek langs de lijn wilt aanbieden! De veldbanken zijn verkrijgbaar in een afmeting van 2 of 3 meter (breedte) en je hebt de keuze tussen meranti planken en luxe kuipstoelen!

De productie van SKOR korfbal dugouts

Al onze korfbal dugouts worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van nieuwe dugouts! Je bestelt je korfbal dugout eenvoudig online op deze pagina. Ben je benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding in onze fabriek!

Korfbal dugout kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina de dugout die jij nodig hebt! Heb je nog vragen over de verschillende korfbal dugouts die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Download onze brand catalogus

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Download brand catalogus
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder