Korfbal grondpotten

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd naar welke grondpotten benodigd zijn voor jouw club?

Bij korfbal speelt de korfbalpaal een centrale rol. De grondpot mag echter niet vergeten worden! Deze zorgt ervoor dat de mand op dezelfde plek blijft, omdat de korfbalpaal door het gebruik van de grondpot niet zal draaien. Daarnaast is een grondpot ook van belang voor de veiligheid van spelers en speelsters. Bij een korfbalwedstrijd op het veld wil je namelijk dat de korfbalpaal stevig staat en je geen gevaar loopt dat deze omvalt! Ook daarom moet de korfbalpaal in een grondpot worden geplaatst. Bij SKOR vind je de grondpot die jij nodig hebt om zorgeloos te kunnen korfballen! Ook de korfbal grondpotten worden in onze eigen fabriek in Almelo (NL) gemaakt.

Lees meer
 • Bekijk onze grondpotten
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van grondpotten bij SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • bekijk onze grondpotten
 • Plan adviesgesprek

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk ons hele assortiment

Eigenschappen van korfbal grondpotten

De korfbal grondpot is gemaakt van bruut aluminium. De korfbal grondpot wordt in een gat in de grond gemonteerd en heeft een lengte van 150 cm. Eerder hadden onze grondpotten een lengte van 100 cm, maar om meer stabiliteit te bieden en verzakking te voorkomen is dit veranderd naar 150 cm. De korfbal grondpot is voorzien van zilveren centreernokken, die het draaien van de korfbalpaal voorkomen. De korfbal grondpot wordt geleverd met een deksel, waardoor je niet zult struikelen wanneer de korfbalpalen van het veld zijn gehaald!

Lees meer

Korfbal grondspot uit eigen productie

De korfbal grondpot van SKOR wordt net als vele andere producten gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor zijn wij in staat om  producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs aan te bieden. Daarnaast hebben we korte levertijden en is bijna alles vanuit voorraad leverbaar. Jouw club is dus snel voorzien van een nieuwe grondpot! Je bestelt de korfbal grondpot eenvoudig online op deze pagina. Naast de grondpot, worden ook onze korfbal dugouts en korfbalpalen in Almelo gefabriceerd. Neem hiervoor een kijkje op de rest van onze site. Ook de korfbalmand zul je daar vinden!

 

Korfbal grondpot bestellen?
Heb je nog vragen over de korfbal grondpot die wij aanbieden of ben je op zoek naar een verplaatsbare voetplaat waar je de korfbalpaal in kunt plaatsen, bijvoorbeeld voor op training? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer
Korfbal grondpotten

Korfbal grondpotten

Bij korfbal speelt de korfbalpaal een centrale rol. De grondpot mag echter niet vergeten worden! Deze zorgt ervoor dat de mand op dezelfde plek blijft, omdat de korfbalpaal door het gebruik van de grondpot niet zal draaien. Daarnaast is een grondpot ook van belang voor de veiligheid van spelers en speelsters. Bij een korfbalwedstrijd op het veld wil je namelijk dat de korfbalpaal stevig staat en je geen gevaar loopt dat deze omvalt! Ook daarom moet de korfbalpaal in een grondpot worden geplaatst. Op deze pagina vind je de grondpot die jij nodig hebt om zorgeloos te kunnen korfballen!

Vraag adviesgesprek aan

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen van korfbal grondpotten

De korfbal grondpot is vervaardigd uit bruut aluminium. De grondpot wordt in een gat in de grond gemonteerd en heeft een lengte van 150 cm. Eerder hadden onze grondpotten een lengte van 100 cm, maar om meer stabiliteit te bieden en verzakking te voorkomen is dit veranderd naar 150 cm. De korfbal grondpot is voorzien van zilveren centreernokken, die het draaien van de korfbalpaal voorkomen. De korfbal grondpot wordt geleverd met een deksel, waardoor je niet zult struikelen wanneer de korfbalpalen van het veld zijn gehaald!

Korfbal grondspot uit eigen productie

Onze korfbal grondpot wordt net als vele andere producten gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor bieden wij producten aan van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van een nieuwe grondpot! Je bestelt de korfbal grondpot eenvoudig online op deze pagina. Naast de grondpot, worden ook onze korfbal dugouts en korfbalpalen in Almelo gefabriceerd. Neem hiervoor een kijkje op de rest van onze site. Ook de korfbalmand zul je daar vinden!

Korfbal grondpot bestellen?

Heb je nog vragen over de korfbal grondpot die wij aanbieden of ben je op zoek naar een verplaatsbare voetplaat waar je de korfbalpaal in kunt plaatsen, bijvoorbeeld voor op training? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Wat is de functie van een grondpot?

Een grondpot wordt in het korfbalveld gemonteerd op de plaats waar de korfbalpaal komt te staan. De korfbalpaal kan vervolgens eenvoudig in de grondpot worden geplaatst en staat zo stevig in de grond!

Kan de grondpot worden afgesloten?

De grondpot wordt geleverd met een deksel. Hierdoor kun je de grondpot na de training of wedstrijd eenvoudig afsluiten en worden valpartijen voorkomen. 

Welke afmeting heeft de grondpot?

De grondpot heeft een lengte van 1,50 meter. Dit zorgt ervoor dat de korfbalpaal stabiel in de grond staat en voorkomt verzakking. Daarnaast is de grondpot voorzien van centreernokken, die voorkomen dat de paal gaat draaien.

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder