Korfbalmand

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Korfbalmand nodig voor jouw club?

De herkenbare gele korfbalmanden zijn niet weg te denken van het korfbalveld of de zaal en vervullen bovendien een onmisbare rol: zonder korfbalmand zou een doorloopbal of strafworp immers niet tot resultaat leiden! Het is dus belangrijk dat jij een goede korfbalmand op het veld hebt hangen. Ben je op zoek naar een nieuwe korfbalmand die voldoet aan de vereisten die de internationale korfbalbond stelt? Koop dan je korfbalmand bij SKOR!

 • Bekijk onze korfbalmanden
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van korfbalmanden van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze korfbalmand
 • Plan adviesgesprek

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk ons hele assortiment

Eigenschappen van SKOR korfbalmanden

De International Korfball Federation vereist dat een korfbalmand is gemaakt van goedgekeurde synthetische materialen en een duidelijke gele kleur heeft. De SKOR korfbalmand is gemaakt van kunststof en heeft de vertrouwde gele kleur. De korf is dan ook goedgekeurd door de IKF. De korfbalkorf is eenvoudig op de korfbalpaal te monteren en is ook weer gemakkelijk van de korfbalpaal af te halen wanneer de training of wedstrijd is afgelopen. De mand kan zowel op het veld als in de zaal worden gebruikt. De mand moet bij de senioren en oudere junioren op 3,50 meter boven de grond hangen. Bij de jongere jeugd is dit 2,50 of 3,00 meter.

Lees meer

Andere korfbalmaterialen

Naast de korfbalmand, bieden wij ook andere producten aan voor op en om het korfbalveld. Zo vind je op onze webshop ook korfbal dug-outs, korfbalpalen en bijbehorende grondpotten. Deze producten worden allemaal gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor zijn wij in staat om producten van hoge kwaliteit aan te bieden voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren en hebben we veel korfbal producten op voorraad! Ben je benieuwd naar het productieproces van bijvoorbeeld onze korfbal dug-outs? We geven je graag een rondleiding in Almelo!

 

Korfbalmand bestellen?
Heb je nog vragen over de korfbalmand die wij aanbieden of over andere korfbalproducten die je op onze site vindt? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer
Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
In welke kleur is de korfbalmand verkrijgbaar?

De korfbalmand wordt geleverd in de herkenbare gele kleur, omdat de International Korfball Federation vereist dat de korfbalmand een duidelijke gele kleur heeft. 

Van welk materiaal is de korfbalmand gemaakt?

De korfbalmand is gemaakt van kunststof. 

Op welke afstand moet de korfbalmand boven de grond hangen?

Dit is afhankelijk van de leeftijdscategorie waarin je speelt. Voor de senioren en oudere jeugd geldt een afstand tot de grond van 3,50 meter, voor de jongere jeugd is dit 2,50 of 3,00 meter. 

Bieden jullie ook andere korfbalmaterialen aan?

Zeker! Op onze site vind je ook korfbal dugouts, korfbalpalen met bijbehorende grondpot, gripsokken en teamkleding

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

80% van onze klanten geeft ons 5 sterren

4,6

150+ reviews
Korfbalmand

Korfbalmand

De herkenbare gele manden zijn niet weg te denken van het korfbalveld of de zaal en vervullen bovendien een onmisbare rol: zonder korfbalmand zou een doorloopbal of strafworp immers niet tot resultaat leiden! Het is dus belangrijk dat jij een goede korfbalmand op het veld hebt hangen. Ben je op zoek naar een nieuwe korfbalmand die voldoet aan de vereisten die de internationale korfbalbond stelt? Dan ben je op de juiste pagina!

Vraag adviesgesprek aan

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen van SKOR korfbalmanden

De International Korfball Federation vereist dat een korfbalmand is gemaakt van goedgekeurde synthetische materialen en een duidelijke gele kleur heeft. De SKOR korfbalmand is gemaakt van kunststof en heeft de vertrouwde gele kleur. De mand is dan ook goedgekeurd door de IKF. De korfbalmand is eenvoudig op de korfbalpaal te monteren en is ook weer gemakkelijk van de paal af te halen wanneer de training of wedstrijd is afgelopen. De mand kan zowel op het veld als in de zaal worden gebruikt. De mand moet bij de senioren en oudere junioren op 3,50 meter boven de grond hangen. Bij de jongere jeugd is dit 2,50 of 3,00 meter.

Andere korfbalmaterialen

Naast de korfbalmand, bieden wij ook andere producten aan voor op en om het korfbalveld. Zo vind je op onze site ook korfbal dug-outs, korfbalpalen en bijbehorende grondpotten. Deze producten worden allemaal gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor bieden wij producten aan van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren! Ben je benieuwd naar het productieproces van bijvoorbeeld onze korfbal dug-outs? We geven je graag een rondleiding in Almelo!

Korfbalmand bestellen?

Heb je nog vragen over de korfbalmand die wij aanbieden of over andere korfbalproducten die je op onze site vindt? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalogus aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder