Korfbalpalen

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Op zoek naar korfbalpalen voor jouw club?

Ben je op zoek naar een nieuwe korfbalpalen voor op het veld, in de zaal of in je tuin? Dan ben je op de juiste pagina! Je vindt hier zowel korfbalpalen die geschikt zijn voor een voetplaat als palen die geschikt zijn voor in een grondpot. Onze palen zijn leverbaar in drie lengtes: 3,50 meter (senioren en A- t/m C-jeugd), 3,00 meter (D- en E-jeugd) en 2,50 meter (F-jeugd). Voor elke leeftijdscategorie slaag je bij SKOR!

Lees meer
 • Bekijk onze korfbalpalen
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van korfbalpalen van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze korfbalpalen
 • Plan adviesgesprek

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk ons hele assortiment

Welke korfbalpalen zijn er te koop?

Korfbalpalen zijn te koop in verschillende maten en zijn allemaal licht van gewicht en afgewerkt met een anodiseer laag, zodat ze niet zo snel krassen. De korfbalpalen worden in onze eigen fabriek in Almelo (NL) ontwikkelt en geproduceerd en voldoende aan de hoogste kwaliteitseisen. De korfbalpalen zijn ontwikkelt in samenspraak met korfballers. Voor korfballers door korfballers! Senioren spelen met een andere korfbalpaal hoogte dan de junioren. SKOR heeft 3 maten korfbalpalen, namelijk een 2,5 meter, 3 meter en een 3,5 meter korfbalpaal.  namelijk op een andere hoogte dan de junioren.

Lees meer

Van welk materiaal zijn korfbalpalen gemaakt?

De korfbalpalen van SKOR zijn gemaakt van aluminium en zijn geanodiseerd. Het anodiseren beschermt de onderliggende laag duurzaam tegen corroderende invloeden en zorgt voor een matglanzende afwerking. Onze korfbalpalen zijn duurzaam en solide. De korfbalpaal wordt gefabriceerd uit één geheel, wat de stabiliteit ten goede komt. Bij SKOR kun je kiezen uit korfbalpalen die geschikt zijn voor een voetplaat en korfbalpalen die geschikt zijn voor in een grondpot. Een paal met een voetplaat is handig wanneer je een extra paal nodig hebt op de training, maar een dergelijke paal zou kunnen omvallen. Een korfbalpaal in een grondpot is daarom veiliger. De paal die geschikt is voor een grondpot, is voorzien van een conische ring die op de grondpot rust. Hierdoor kan er geen vuil in de grondpot vallen en zal de paal niet vast komen te zitten. Beide korfbalpalen bevatten een opzetstuk in de vorm van een koker, waardoor de mand eenvoudig op de paal gemonteerd kan worden. Let erop dat de korfbalpaal - die geschikt is voor een voetplaat - exclusief voetplaat wordt geleverd!

Lees meer

Waar onze korfbalpalen worden gemaakt?

Al onze korfbalpalen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor leveren wij kwalitatief hoogwaardige palen voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van een nieuwe korfbalpaal! Je bestelt de paal eenvoudig online op deze pagina. Na de productlevenscyclus nemen wij de korfbalpalen, indien gewenst, tegen restwaarde van je over. In onze fabriek gebruiken wij deze materialen vervolgens weer voor andere producten. Zo is de cirkel rond! Lijkt het je leuk om een keer te zien hoe een korfbalpaal wordt gemaakt? We nodigen je graag uit voor een rondleiding door onze fabriek! Vraag één van onze specialisten naar de mogelijkheden.

 

Korfbalpaal bestellen?

Heb je nog vragen over de korfbalpalen die wij aanbieden of over andere korfbalproducten die je op onze site vindt? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer

Mooie voorbeelden van korfbalbalen van SKOR

Hier zie je onze korfbalpalen in het wild. Klik op de foto voor het verhaal.

Korfbalpalen

Korfbalpalen

Ben je op zoek naar een nieuwe korfbalpaal voor op het veld, in de zaal of in je tuin? Dan ben je op de juiste pagina! Je vindt hier zowel korfbalpalen die geschikt zijn voor een voetplaat als palen die geschikt zijn voor in een grondpot. Onze palen zijn leverbaar in drie lengtes: 3,50 meter (senioren en A- t/m C-jeugd), 3,00 meter (D- en E-jeugd) en 2,50 meter (F-jeugd). Een korfbalpaal kopen voor elke leeftijdscategorie is bij SKOR zo gedaan!

Vraag adviesgesprek aan

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De korfbalpaal van SKOR is gefabriceerd van aluminium. De korfbalpaal is er in diverse maten en kan geplaatst worden op voetplaten of grondpotten van SKOR. De korfbalkorf met IKF keur worden tevens door ons geleverd. Zo weet je dat je kwaliteit in huis haalt bij een SKOR korfbalpaal kopen.

Materialen van korfbalpalen

De korfbalpalen van SKOR bestaan volledig uit aluminium en zijn geanodiseerd. Het anodiseren beschermt de onderliggende laag duurzaam tegen corroderende invloeden en zorgt voor een matglanzende afwerking. Onze korfbalpalen zijn duurzaam en solide. De korfbalpaal wordt gefabriceerd uit één geheel, wat de stabiliteit ten goede komt.

Bij ons kun je kiezen uit korfbalpalen die geschikt zijn voor een voetplaat en korfbalpalen die geschikt zijn voor in een grondpot. Een paal met een voetplaat is handig wanneer je een extra paal nodig hebt op de training, maar een dergelijke paal zou kunnen omvallen. Een korfbalpaal in een grondpot is daarom veiliger. De paal die geschikt is voor een grondpot, is voorzien van een conische ring die op de grondpot rust. Hierdoor kan er geen vuil in de grondpot vallen en zal de paal niet vast komen te zitten. Beide korfbalpalen bevatten een opzetstuk in de vorm van een koker, waardoor de mand eenvoudig op de paal gemonteerd kan worden. Let erop dat de korfbalpaal - die geschikt is voor een voetplaat - exclusief voetplaat wordt geleverd!

Waar onze korfbalpalen worden gemaakt

Al onze korfbalpalen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor leveren wij kwalitatief hoogwaardige palen voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van een nieuwe korfbalpaal! Je bestelt de paal eenvoudig online op deze pagina. Na de productlevenscyclus nemen wij de korfbalpaal, indien gewenst, tegen restwaarde van je over. In onze fabriek gebruiken wij deze materialen vervolgens weer voor andere producten. Zo is de cirkel rond!

Korfbalpaal bestellen?

Heb je nog vragen over de korfbalpalen kopen die wij aanbieden of over andere korfbalproducten die je op onze site vindt? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Wat is het verschil tussen de twee korfbalpalen die jullie aanbieden?

Bij ons kun je kiezen uit een korfbalpaal met voetplaat en een korfbalpaal voor in een grondpot. Doordat de korfbalpaal met voetplaat niet in een grondpot hoeft te worden geplaatst, kan deze op elke plek in het veld gebruikt worden. Deze paal is dan ook erg geschikt voor training. Een korfbalpaal in een grondpot staat echter steviger, waardoor de kans op ongelukken verminderd wordt. De KNKV staat in het breedtekorfbal toe dat trainingen en wedstrijden gespeeld worden met voetplaten, maar raadt sterk aan gebruik te maken van korfbalpalen in grondpotten. 

Kan de korfbalpaal die geschikt is voor in een grondpot in iedere grondpot worden geplaatst?

Onze korfbalpaal en grondpot zijn speciaal op elkaar afgestemd. Onze korfbalpaal kan dan ook alleen in de SKOR grondpot worden geplaatst. 

Welke afmeting heb ik nodig?

Je kunt bij onze korfbalpalen kiezen uit drie afmetingen: 2,50, 3,00 en 3,50 meter. In de F-jeugd wordt gebruikgemaakt van een korfbalpaal van 2,50 meter en bij de D- en E-jeugd van een afmeting van 3,00 meter. De overige leeftijdscategorieën spelen met een korfbalpaal van 3,50 meter. 

Van welk materiaal worden de korfbalpalen gemaakt?

Onze korfbalpalen worden gemaakt van aluminium, in onze eigen fabriek in Almelo! 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder