Korfbalpaal grondpot

Grondpot voor korfbalpaal met conische ring met een lengte van 150cm.

 

211,75 175,00

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
  • Volledig uitgevoerd in bruut aluminium buis Ø100x3mm
  • Lengte grondpot 150cm
  • Voorzien van centreernokken (zilver)
  • Voorzien van deksel met koker 80x50x3mm
  • De korfbalgrondpotten zijn allemaal verlengd van 1 mtr naar 1,5 mtr voor meer stabiliteit en om verzakking te voorkomen
Veelgestelde vragen
Wat is de functie van een grondpot?

Een grondpot wordt in het korfbalveld gemonteerd op de plaats waar de korfbalpaal komt te staan. De korfbalpaal kan vervolgens eenvoudig in de grondpot worden geplaatst en staat zo stevig in de grond!

Kan de grondpot worden afgesloten?

De grondpot wordt geleverd met een deksel. Hierdoor kun je de grondpot na de training of wedstrijd eenvoudig afsluiten en worden valpartijen voorkomen. 

Welke afmeting heeft de grondpot?

De grondpot heeft een lengte van 1,50 meter. Dit zorgt ervoor dat de korfbalpaal stabiel in de grond staat en voorkomt verzakking. Daarnaast is de grondpot voorzien van centreernokken, die voorkomen dat de paal gaat draaien.

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUS-01439ES
KleurWit

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder