336,00 277,69
Op voorraad
SKU
M100000593236034

De korfbalpaal met stalen deksel voorzien van rubber ring is een duurzame en stabiele paal die verkrijgbaar is in verschillende maten. De paal bestaat volledig uit aluminium en is geanodiseerd. De paal is tevens voorzien van een stalen deksel voorzien van rubber ring die rust op de grondpot. Hierdoor kan er geen zand of ander vuil in de grondpot vallen, zodat de paal nooit vast komt te zitten. De paal kan eenvoudig verwijderd worden, zodat het veld multifunctioneel inzetbaar blijft!

Let op: deze korfbalpaal is alleen geschikt voor SKOR grondpotten.

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Korfbalpaal - geschikt voor grondpot

336,00 277,69
- +
336,00 277,69
incl. btw

Korfbalpaal - geschikt voor grondpot

Productbeschrijving

  • Verkrijgbaar in de maten 2,5mtr, 3mtr en 3,5mtr
  • Volledig uitgevoerd in geanodiseerd aluminium buis ø76x3mm.
  • Opzetstuk korfbalmand bestaande uit koker 50x50x4mm
  • Voorzien van stalen deksel (electrolytisch verzinkt) voorzien van rubber ring 
  • Paal aan onderzijde voorzien van massieve aluminium dop met gleuf voor de centrering van de paal op de centreer-as in de grondpot
  • Aluminium grondpot L= 1mtr, inclusief deksel en centreer-as
  • 3 jaar garantie op de constructie

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen de twee korfbalpalen die jullie aanbieden?

Bij ons kun je kiezen uit een korfbalpaal met voetplaat en een korfbalpaal voor in een grondpot. Doordat de korfbalpaal met voetplaat niet in een grondpot hoeft te worden geplaatst, kan deze op elke plek in het veld gebruikt worden. Deze paal is dan ook erg geschikt voor training. Een korfbalpaal in een grondpot staat echter steviger, waardoor de kans op ongelukken verminderd wordt. De KNKV staat in het breedtekorfbal toe dat trainingen en wedstrijden gespeeld worden met voetplaten, maar raadt sterk aan gebruik te maken van korfbalpalen in grondpotten. 

Kan de korfbalpaal die geschikt is voor in een grondpot in iedere grondpot worden geplaatst?

Onze korfbalpaal en grondpot zijn speciaal op elkaar afgestemd. Onze korfbalpaal kan dan ook alleen in de SKOR grondpot worden geplaatst. 

Welke afmeting heb ik nodig?

Je kunt bij onze korfbalpalen kiezen uit drie afmetingen: 2,50, 3,00 en 3,50 meter. In de F-jeugd wordt gebruikgemaakt van een korfbalpaal van 2,50 meter en bij de D- en E-jeugd van een afmeting van 3,00 meter. De overige leeftijdscategorieën spelen met een korfbalpaal van 3,50 meter. 

Van welk materiaal worden de korfbalpalen gemaakt?

Onze korfbalpalen worden gemaakt van aluminium, in onze eigen fabriek in Almelo! 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUM100000593236034

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder