Maattabel keepershandschoenen

De juiste maat in je keepershandschoenen is van essentieel belang om optimaal te kunnen presteren als keeper! Te grote of te kleine handschoenen zorgen voor een onzeker gevoel. Iets wat jij als keeper natuurlijk absoluut niet kan gebruiken! Houd er rekening mee dat het ene merk groter of kleiner kan uitvallen dan het andere merk. Raadpleeg daarom altijd de maattabel keepershandschoenen bij aanschaf van een set om er zeker van te zijn dat jij de juiste maat bestelt!

Bekijk onze maattabel keepershandschoenen

Meet aan de binnenkant van je hand de lengte vanaf het topje van je vingers tot aan je tweede huidplooi, voordat je de maattabel keepershandschoenen checkt. De lengte meet je in centimeters. Bekijk de twee afbeeldingen hieronder hoe dit eruit ziet. 

Voorbeeld binnenkant handpalmVoorbeeld tweede huidplooi

Heb je je hand opgemeten? Zoek in onderstaande tabel op welke maat bij jou hand past. Een andere manier is het opmeten van de omtrek van je hand. Leg jouw hand met de palm naar boven, meet de omtrek van de hand (boven de duim) en lees de maat in cm af. Hieronder tonen wij onze maattabel keepershandschoenen.

Maat Aantal centimeters
Maat 4 tot 15,5 cm
Maat 5 15,6 - 16,4 cm
Maat 6 16,5 - 17,3 cm 
Maat 7  17,4 - 18,2 cm
Maat 8  18,3 - 19,1 cm
Maat 9  19,2 - 20 cm 
Maat 10  20,1 - 20,9 cm 
Maat 11 21 - 21,8 cm 

 

Waarom maattabel keepershandschoenen belangrijk?

Een perfect aansluitend product zorgt ervoor dat je niet alleen prettig keept, maar ook voorkomt het vroegtijdige slijtage. Wanneer je onze maattabel keepershandschoen niet eerst raadpleegt en een te kleine aanschaft, dan bestaat de kans dat de naden bij je vingers scheuren. Bij te grote handschoenen kunnen de topjes van je vingers dubbel klappen. Zoals je in onze maattabel keepershandschoenen kunt zien kun je er vanuit gaan dat jonge keepers, tussen de 6 en 8 jaar oud, maat 3, 4 of 5 nodig hebben. Keepers tussen de 9 en 12 jaar oud neigen sneller naar een maat 6 of 7. Ook zie je dat dames over het algemeen een kleinere maat nodig hebben dan mannen. Waar volwassen dames rond maat 7, 8 en 9 zitten, zijn mannen sneller op zoek naar maat 9, 10 of 11. Check voor de zekerheid altijd even de maattabel keepershandschoenen, zodat je nooit fout zit!

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze maattabel keepershandschoenen of wil je ze direct bestellen? Dit kan allemaal. Voor vragen staan wij altijd voor je klaar, dus twijfel niet en bel gerust naar +31 88 008 11 00. Of stuur een mail naar info@skor.nl. Wij staan je zo spoedig mogelijk te woord. Volg ons ook op onze social media kanalen! Wij posten hier de laatste updates op het gebied van de ontwikkeling in al onze producten.

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder