Maattabel kleding

De juiste maat van je kleding is natuurlijk erg belangrijk! Houd er rekening mee dat het ene merk groter of kleiner kan uitvallen dan het andere merk. Raadpleeg daarom altijd de maattabel bij aanschaf van kleidng om er zeker van te zijn dat jij de juiste maat bestelt! Onze kleding is getailleerd en hierdoor komt het vaak voor dat je een maatje groter moet bestellen dan je gewend bent. Dit is af te lezen in onderstaand tabel.  

Kleding Maattabel


Meer informatie?

Wil je meer weten over onze maattabel kleding of wil je direct kleding bestellen? Dit kan allemaal. Voor vragen staan wij altijd voor je klaar, dus twijfel niet en bel gerust naar +31 88 008 11 00. Of stuur een mail naar info@skor.nl. Wij staan je zo spoedig mogelijk te woord. Volg ons ook op onze social media kanalen! Wij posten hier de laatste updates op het gebied van de ontwikkeling in al onze producten.

Vraag nu onze brandcatalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brandcatalog aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder