Maattabel kleding

De juiste maat van je kleding is natuurlijk erg belangrijk! Houd er rekening mee dat het ene merk groter of kleiner kan uitvallen dan het andere merk. Raadpleeg daarom altijd de maattabel bij aanschaf van kleidng om er zeker van te zijn dat jij de juiste maat bestelt! Onze kleding is getailleerd en hierdoor komt het vaak voor dat je een maatje groter moet bestellen dan je gewend bent. Dit is af te lezen in onderstaand tabel.  

Kleding Maattabel


Meer informatie?

Wil je meer weten over onze maattabel kleding of wil je direct kleding bestellen? Dit kan allemaal. Voor vragen staan wij altijd voor je klaar, dus twijfel niet en bel gerust naar +31 88 008 11 00. Of stuur een mail naar info@skor.nl. Wij staan je zo spoedig mogelijk te woord. Volg ons ook op onze social media kanalen! Wij posten hier de laatste updates op het gebied van de ontwikkeling in al onze producten.

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder