3.050,00 2.520,66
Op voorraad
SKU
S-00178AS

Wij zijn producent en leverancier van tribunes die geschikt zijn voor iedere sportaccommodatie! Als SKOR zijnde bieden we de keuze uit een open of dichte tribune en verschillende rijen en lengtes. Deze mobiele tribune is makkelijk verplaatsbaar en daardoor heel flexibel in gebruik! De mobiele tribune bestaat uit een aluminium frame, een meranti plank en bezit over 3 zitrijen. Daarnaast is de tribune kantelbaar op wielen.  

Op zoek naar een ander formaat tribune? Neem contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Mobiele Tribune - 2,0m

Alu frame | Lengte 2,0mtr | 3 zitrijen | Kantelbaar op wielen

3.050,00 2.520,66
- +
3.050,00 2.520,66
incl. btw

Mobiele Tribune - 2,0m

Productbeschrijving

Mobiele tribune

  • Alu frame
  • Lengte 2mtr
  • 3 zitrijen
  • Kantelbaar op wielen
  • Achterzijde uitgevoerd met 2 zwenkwielen en 2 bokwielen
  • Bovenste rij uitgevoerd met rugleuning
  • 2 looppaden van anti-slip betonplex
  • Zit en rugplank van meranti plank 120x27mm

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Waar worden de tribunes gemaakt?

Onze tribunes worden allemaal geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo, net als de doelen en dug-outs! Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit bieden. Benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding!

Wat is het verschil tussen een dichte en een open tribune?

De vaste tribune heeft een dicht karakter en de mobiele tribune een open karaker. Hiermee wordt bedoeld dat de ruimte tussen de looppaden bij de vaste tribune volledig afgesloten is en dat dit bij de mobiele tribune niet zo is.

Van welk materiaal is de tribune gemaakt?

Onze tribunes worden gemaakt van aluminum. De zitgelegenheid bestaat bij de tribunes uit meranti banken, waarbij de achterste zitrij is voorzien van een rugleuning.

Welke afmetingen heeft de tribune?

De vaste tribune is geheel op maat te maken! Je kunt dan ook zelf kiezen welke breedte en hoeveel zitrijen de tribune moet hebben. De mobiele tribune heeft in principe een breedte van 3 meter en 3 zitrijen, maar in overleg is veel mogelijk! Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Hoeveel mensen kunnen op de tribune plaatsnemen?

Op onze site vind je twee tribunes: een vaste variant en een mobiele variant. Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte zitplaats biedt aan twee personen. De mobiele variant heeft een breedte van 3 meter en bestaat uit drie zitrijen. Op deze tribune kunnen dus in principe 18 personen zitten. De vaste variant is geheel op maat te maken, waardoor je het aantal mensen dat op de tribune kan plaatsnemen kunt afstemmen op jouw wensen!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUS-00178AS
KleurWit
CoatingGeen coating

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder