A matter of perspective

SKOR bekijkt sport vanuit diverse perspectieven. Wij kruipen in de huid van de sporter, trainer, materiaalman en in die van de voorzitter. Vanuit die verschillende perspectieven leveren wij topprestaties!

A matter of Perspective SKOR

Wij gaan altijd voor de winst. Soms staan we langs de lijn. Soms staan we in het middelpunt. Maar steeds weet je wat je aan ons hebt. Wij zijn de stabiele factor in ieder team. Wij imponeren met uitstraling.

Hoogwaardige kwaliteit door eigen productie

SKOR faciliteert sportclubs en spelers met de beste sportmaterialen. Deze producten worden allemaal in onze eigen fabriek geproduceerd. Maatwerk is daarom ook geen probleem! Om jou en je club de optimale sportbeleving te bieden, voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop!

Lees meer
Hoogwaardig kwaliteit bij SKOR

Kwaliteit tot in de laatste vezel

Wij nemen geen genoegen met een tweede plaats. Wij willen alleen het allerbeste. Zo ook bij onze producten. We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen. Door bij het ontwikkelen van onze sportproducten en materialen de gebruikers te betrekken in het proces, creëren we het meest optimale product.

Lees meer
Kwaliteit tot in de laatste vezel bij SKOR

Deze clubs gingen je voor

Zowel profclubs als amateurverenigingen vertrouwen op de kwaliteit van de voetbalproducten van SKOR. Velden worden ingericht en teams worden in tenues gehesen. Ben jij al onderdeel van ons netwerk?

  • sc lochem
  • SV Juliana
  • ZVV De Esch
  • sv Almelo
  • ZVV De Esch
  • BZS
  • sc lochem
  • SV Juliana
  •  

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder