DREAM BIG, GEAR UP

SKOR faciliteert en inspireert sportclubs en spelers met de beste sportmaterialen, team wear en fashion. Om jou en je club de optimale sportbeleving te bieden, voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dat zie je en dat voel je!

Over SKOR: al 20 jaar voetbalspecialist

Hi, wij zijn SKOR. Net als jij zijn we gek op voetbal. We leven voetbal. We kijken het op tv, praten erover met vrienden en spelen het zelf. Voetbal zit in ons bloed en scoren zit in onze naam.

Wij zijn SKOR. Wij zijn Marcel Schorn en Jeffrey Jonkman. Wij zijn voetballiefhebbers en ondernemers in hart en nieren. Al 20 jaar zijn wij aanwezig op de velden en trainingpitches door heel Europa. Voorheen deden we dat onder de naam ERMA Sport.

Nu heten we SKOR. Onze doelen en dug-outs staan bij de grote clubs. Ajax, Feyenoord, PSV. Maar je vindt ons ook bij de club bij jou om de hoek. Grote kans dat jij hebt leren scoren in onze doelen! In de luwte staan wij al jaren aan de rand van duizenden voetbalvelden. Nu vinden we het tijd om het veld te betreden!

Gedrevenheid. Het anders willen doen. Precies weten wat er binnen de voetballerij speelt. Dat is wat SKOR kenmerkt. Onze producten zijn daardoor nét wat stijlvoller en beter uitgedacht. Elk detail wordt tot in detail besproken. Elk onderdeel wordt met passie uitgewerkt. En de lat ligt hoog! Kwaliteit, beleving en design. Dat zit diep in ons DNA. We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen. Hierbij houden we vast aan dezelfde principes en kwaliteitseisen als waar we in 20 jaar groot mee zijn geworden. Hetzelfde oog voor detail. Dezelfde passie voor kwaliteit. En met onze eigen ervaring in het veld en die van onze klanten.

Wij nemen geen genoegen met een tweede plaats. Wij willen alleen het allerbeste. Onze  scheenbeschermers moeten niet alleen tackles opvangen, ze moeten zo goed passen dat je ze eigenlijk niet voelt zitten. Onze sokken moeten perfect aansluiten om je voeten en niet dubbel zitten in je schoen. Onze kleding moet de perfecte pasvorm hebben. Onze keepershandschoenen moeten niet alleen de beste grip bieden, ze moeten ook heerlijk zitten. Dat klinkt logisch, maar is essentieel voor jouw perfecte fit.

Bij SKOR ontwikkelen we alle producten zelf. Maar dat kunnen we niet alleen. Wij gaan in gesprek met jou. Niet via-via, maar persoonlijk. Alleen samen kunnen we onze producten nóg beter en mooier maken. Want wij zijn pas tevreden als jij 100% tevreden bent. Eerder stoppen we niet.

Wij zijn SKOR.
Wij leven voetbal.
En wij staan op en naast het veld.
Aangenaam!

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl