Padding

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Op zoek naar padding voor jouw doelpalen?

American Football staat bekend om het fysieke aspect. Het is dan ook niet voor niets dat de spelers een helm en beschermende onderkleding dragen. De touchdown levert de meeste punten op en leidt bovendien tot een kick. Niet gek dus dat de verdedigende spelers er alles aan zullen doen om de aanvallende spelers uit hun end zone te houden. Om botsingen tegen de staander van het American Football doel achter de achterlijn van de end zone te voorkomen, is het verstandig om gebruik te maken van American Football padding op de staander van het doel. Deze doelpalen padding vind je op deze pagina!

Lees meer
 • Bekijk ons assortiment
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van padding van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Plan adviesgesprek

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalog

Doelpalen padding

SKOR biedt American Football doel padding aan die eenvoudig kan worden aangebracht op de staander van het American football doel. Deze padding vermindert de impact van een eventuele botsing tussen speler en staander enorm. Voor de veiligheid van spelers is het dan ook raadzaam om je doel te voorzien van American Football doel padding. Je kunt deze padding in verschillende kleuren bestellen en daarnaast is het mogelijk om de American Football doel padding te bedrukken met jouw clublogo of met de logo’s van sponsors! Wij leveren de padding op aanvraag. Bij interesse nodigen we je graag uit om een offerte aan te vragen.

Lees meer

American Football doel

Naast de American Football doel padding American football doel nodig. Het doel wordt gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo, waardoor we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Het American football doel bestaat uit een staander, doellat en twee doelpalen. De doellat ligt op een hoogte van 3 meter en de afstand tussen de twee doelpalen is 5,6 meter. De afstand tussen het hoogste punt van de doelpalen en de grond is 9 meter. De staander en doellat worden uit thermisch verzinkt staal vervaardigd en de doelpalen worden gemaakt van aluminium. Het doel heeft een fraaie witte kleur door het gebruik van tweelaagse poedercoating (primer + witte toplaag).

 

American football padding kopen?

Hopelijk heb je de padding voor het American Football doel gevonden, zodat de spelers met een gerust hart de end zone kunnen bestormen of verdedigen! Heb je nog vragen over de American Football doel padding of doelen die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer
Padding

Padding

American football staat bekend om het fysieke aspect. Het is dan ook niet voor niets dat de spelers een helm en beschermende onderkleding dragen. De touchdown levert de meeste punten op en leidt bovendien tot een kick. Niet gek dus dat de verdedigende spelers er alles aan zullen doen om de aanvallende spelers uit hun end zone te houden. Om botsingen tegen de staander van het American football doel achter de achterlijn van de end zone te voorkomen, is het verstandig om gebruik te maken van American football padding op de staander van het doel. Deze doelpalen padding vind je op deze pagina!

Vraag adviesgesprek aan

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Doelpalen padding

SKOR biedt doelpalen padding aan die eenvoudig kan worden aangebracht op de staander van het American football doel. Deze padding vermindert de impact van een eventuele botsing tussen speler en staander enorm. Voor de veiligheid van spelers is het dan ook raadzaam om je doel te voorzien van doelpalen padding. Je kunt deze doelpalen padding in verschillende kleuren bestellen en daarnaast is het mogelijk om de doelpalen padding te bedrukken met jouw clublogo of met de logo’s van sponsors! Wij leveren de padding op aanvraag. Bij interesse nodigen we je graag uit om een offerte aan te vragen.

American football doel

Bij American football padding heb je natuurlijk ook een American football doel nodig. Het doel wordt gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo, waardoor we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Het American football doel bestaat uit een staander, doellat en twee doelpalen. De doellat ligt op een hoogte van 3 meter en de afstand tussen de twee doelpalen is 5,6 meter. De afstand tussen het hoogste punt van de doelpalen en de grond is 9 meter. De staander en doellat worden uit thermisch verzinkt staal vervaardigd en de doelpalen worden gemaakt van aluminium. Het doel heeft een fraaie witte kleur door het gebruik van tweelaagse poedercoating (primer + witte toplaag).

American football padding kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina de American football padding die ervoor zorgt dat de spelers met een gerust hart de end zone bestormen of verdedigen! Heb je nog vragen over de American football padding of doelen die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Waarvoor is de American football padding geschikt?

Het American football doel rust op een staander. De padding is geschikt om aan te brengen rondom deze staander. Hierdoor wordt de impact van een botsing van een speler met de staander verminderd en de veiligheid van spelers tijdens wedstrijden en trainingen verhoogd!

In welke kleuren is de padding leverbaar?

De padding is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wanneer je op zoek bent naar een bepaalde kleur kun je het beste even contact met ons opnemen, dan kijken we graag naar de mogelijkheden!

Is het mogelijk om de padding te voorzien van bedrukking?

De padding kan inderdaad worden voorzien van bedrukking, zoals bijvoorbeeld een clublogo of de logo’s van sponsors. Hierdoor krijgt het American football doel een erg professionele uitstraling! Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, we helpen je graag verder.

Is het gebruik van padding verplicht?

In de Veldvoorschriften heeft de American Football Bond Nederland aangegeven dat voor een wedstrijd beide American Football doelen voorzien moeten zijn van een goede, degelijk bevestigde en schokabsorberende padding. Het gebruik van padding is dus verplicht. 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder