3 x 2 mtr

Net als bijvoorbeeld volleybal en voetbal kan ook handbal op verschillende ondergronden worden gespeeld. Beachhandbal is bij uitstek geschikt om in de zomer te spelen als alternatief voor de zaal. De spelregels verschillen bij beachhandbal echter wel van zaalhandbal. Ben je op zoek naar veldinrichting voor op jouw beachhandbal veld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina vind je kwalitatief hoogwaardige beachhandbal producten voor een scherpe prijs.

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over de sport

Beachhandbal wordt gespeeld door dames en heren in afgescheiden of gemengde teams, bestaande uit 3 veldspelers en 1 keeper. Het speelveld heeft een lengte van 27 meter en een breedte van 12 meter. Een wedstrijd duurt 2x10 minuten en aan het einde van iedere set moet er een team zijn met de meeste goals. Bij een eventueel gelijkspel volgt een golden goal en wint het team dat als eerste scoort. Het team dat de meeste sets heeft gewonnen, wint de wedstrijd.

SKOR beachhandbal producten

Bij ons kun je voor al je beachhandbal benodigdheden terecht, je hoeft alleen de bal nog zelf te regelen! Je vindt hier een handbaldoel, handbalnet en veldmarkering. Het (verplaatsbare) handbaldoel is multifunctioneel inzetbaar en kan tevens gebruikt worden voor een potje voetbal. Het doel heeft een gele RAL-kleur, evenals het handbalnet. De veldmarkering is blauw van kleur en heeft een afmeting van 27x12 meter. Met een combinatie van deze materialen ben je verzekerd van een professioneel beachhandbalveld! Naast veldinrichting voor beachhandbal bieden wij ook vele andere sportmaterialen aan, denk hierbij aan trainingsmateriaal en onze collectie teamkleding.

Beachhandbal materialen kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina de beachhandbal producten die jij nodig hebt voor in het zand. Heb je nog vragen over onze beachhandbal producten of de andere sportmaterialen die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brandcatalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brandcatalog aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder