Handbal

Handbal

Handbal is een snelle sport waar veel gebeurt! Het is het doel van de aanvallers om de ballen tegen de touwen te laten verdwijnen en de taak van de verdedigers en keeper om dit te voorkomen. Het handbaldoel en handbalnet spelen een belangrijke rol binnen het spel: zij vormen het doelwit. Ben jij op zoek naar deze producten voor jouw handbal vereniging? Dan ben je hier op de juiste pagina. Bekijk voor alle mogelijkheden wat betreft handbal de verschillende producten die wij aanbieden

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Handbaldoelen

Je vindt op deze pagina drie verschillende handbaldoelen, allemaal met een afmeting van 3x2 meter. Deze doelen zijn verkrijgbaar in een rood-witte of blauw-witte kleur. Je hebt de keuze uit een inklapbaar model en een model dat in grondpotten geplaatst wordt. Bijna alle handbal teams spelen met een doel in de afmeting 3x2 meter, met uitzondering van de jongste jeugd. De F-jeugd speelt namelijk met een apart doelformaat (2x1,60 meter) en de E-jeugd maakt gebruik van een 3x2 handbaldoel met doelverkleiner.

Handbalnetten

Het handbaldoel moet natuurlijk ook voorzien zijn van een strak hangend handbalnet. Wij bieden handbalnetten aan in drie verschillende afmetingen die geschikt zijn voor alle typen en merken handbaldoelen! De netten worden gemaakt van polypropyleen (PP). Dit is zacht materiaal dat makkelijk in het doel gehangen kan worden en relatief voordelig in aanschaf is. Bij de maaswijdte heb je de keuze tussen 45, 100 en 120 mm en bij de draaddikte zijn er twee mogelijkheden: 3 mm en 4 mm. Onze handbalnetten worden in een gespecialiseerde fabriek gemaakt en zijn ruim op voorraad.

Handbal materiaal bestellen?

Heb je nog vragen over de handbaldoelen of handbalnetten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!1

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder