Honk- en softbal

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Alles wat sporters en verenigingen nodig hebben om maximaal te presteren.

 • TROTS LEVERANCIER BIJ

SKOR meets Honk- en softbal

SKOR is al meer dan 20 jaar producent en leverancier van Honk- en softbal producten. Op onze website vind je de honk- en softbal materialen die je nodig hebt om je wedstrijd of training tot een succes te maken. Voor honkbal dugouts, eindpalen, honken en platen ben je bij ons aan het juiste adres! Ook voor softbal dugouts, eindpalen, honken en platen zit je bij SKOR goed. Onze honk- en softbal materialen worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo (NL) en voldoen aan de eisen van de internationale bond. Alle producten worden duurzaam ontwikkelt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Omdat wij onze eigen fabriek hebben kunnen wij jou de meest scherpe prijs bieden. Daarnaast kunnen we op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van nieuw honk- en softbal materiaal! Je bestelt je benodigde materialen eenvoudig online op deze pagina.

Lees meer

Honk- en softbal dugouts

SKOR maakt al sinds jaar en dag de meest toonaangevende honk- en softbal dugouts. De aluminium honk- en softbal dugouts zijn het meest in het oog springende product in relatie tot het honkballen & softballen. Net als de dugouts voor de andere veldsporten voldoen ook deze honkbal dugouts aan de meest recente eisen van de (internationale) bond. In tegenstelling tot de dugouts voor andere sporten, worden deze grotere modellen in delen aangeleverd en ter plaatse gemonteerd. Dit is absoluut het meest praktische en veilige alternatief voor een bakstenen bouwwerk langs het sportveld. SKOR biedt de optie om de honkbal dugout completer te maken met verlichting en/of een geïntegreerd materiaalhok. Deze ruime en praktische bergplaats sluit naadloos aan op de honkbal dugout, is afsluitbaar en voorzien van verlichting. Heb je speciale wensen ten aanzien van jouw honk- en softbal dugouts? Maat werk is mogelijk bij SKOR! Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden en ontwerp de honkbal of softbal dugout die bij jou past!

Lees meer

Honk- en softbal materialen

Naast honkbal dugouts produceert en levert SKOR ook honkbal en softbal goedgekeurde foutpalen, die voldoen aan de meest recente eisen van de (internationale) bond. De foutpaal is leverbaar in 3 verschillende lijnen en verkrijgbaar in de afmetingen 4- t/m 13,5 meter. Uniek is de innovatieve foutpaal die voorzien is van Ledverlichting en een geel gekleurd net. Hiermee kun je ook 's avonds een beroep doen op de foutpaal.

 

Honk- en softbal materiaal kopen?
Hopelijk heb je bij SKOR de honk- en softbal materialen gevonden die jij nodig hebt! Heb je nog vragen over de producten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer

Ons honk- en softbal assortiment

Bekijk hieronder welke categorieën jouw hockeyclub verder kunnen helpen.

Honk- en softbal dugouts

Op deze pagina vind je honk- en softbal dugouts in twee typen en in verschillende afmetingen. In tegenstelling tot de dugouts voor andere sporten, worden deze grotere modellen in delen aangeleverd en ter plaatse gemonteerd. Dit is absoluut het meest praktische alternatief voor een bakstenen bouwwerk langs het sportveld. Maak de dugout helemaal compleet met verlichting en/of een geïntegreerd materiaalhok. Deze ruime en praktische bergplaats sluit naadloos aan op de dug-out, is afsluitbaar en voorzien van verlichting! Al onze honk- en softbal dugouts worden geleverd op aanvraag. Vul het aanvraagformulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder bij jouw keuze!

Lees meer
Meer informatie
Bekijk ons aanbod

  Eindpalen

  De eindpalen dienen als oriëntatiepunt om te kunnen bepalen of de bal in goed gebied of fout gebied is geslagen. De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) stelt dat aan het einde van de foutlijnen die langs het eerste en derde honk lopen eindpalen moet staan.

  Wanneer je op zoek bent naar eindpalen voor op je honk- en softbalveld in een andere afmeting is dit geen probleem: we kunnen in onze fabriek elke wensbare afmeting fabriceren! Daarnaast kun je ook kiezen voor eindpalen met LED-verlichting! Neem contact met ons op.

  Lees meer
  Meer informatie
  Bekijk ons aanbod

   Honken/platen

   Het is het maximaal haalbare voor iedere slagman: een homerun. Nadat de pitcher hem de bal aangooit vanaf de werpplaat en zijn knuppel de bal heeft geraakt, start zijn poging tot homerun vanaf de thuisplaat. Vervolgens moeten er drie stations worden gepasseerd: de drie honken. Ben je op zoek naar deze honken en platen? Dan ben je hier op de juiste pagina! Je vindt hier de thuisplaat, werpplaat en verschillende honken die je nodig hebt.

   Lees meer
   Meer informatie
   Bekijk ons aanbod

    Neem vrijblijvend contact op

    Je kan hier direct een vrijblijvende offerte aanvragen of een algemene vraag stellen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

    Direct contact?

    Bel ons dan direct (op maandag tot vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur)

    +31 88 008 11 00
    Honk- en softbal

    Honk- en softbal

    Op deze pagina vind je de materialen die je nodig hebt om je honk- of softbal wedstrijd of training tot een succes te maken. Voor dugouts, eindpalen, honken en platen ben je bij ons aan het juiste adres! Onze honk- en softbal materialen worden gefabriceerd in onze eigen fabriek in Almelo en voldoen aan de eisen van de internationale bond. Hierdoor leveren we kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen we op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van nieuw honk- en softbal materiaal! Je bestelt je benodigde materialen eenvoudig online op deze pagina. 

    Vraag adviesgesprek aan

    16 producten

    per pagina
    Van hoog naar laag sorteren

    16 producten

    per pagina
    Van hoog naar laag sorteren

    Honk- en softbal dugouts

    Het meest in het oog springende product in relatie tot het honkballen & softballen is ongetwijfeld de prachtige aluminium honkbal dugout. Net als de dugouts voor de andere veldsporten voldoen ook deze honkbal dugouts aan de meest recente eisen van de (internationale) bond. In tegenstelling tot de dugouts voor andere sporten, worden deze grotere modellen in delen aangeleverd en ter plaatse gemonteerd. Dit is absoluut het meest praktische alternatief voor een bakstenen bouwwerk langs het sportveld. SKOR biedt de optie om de honkbal dugout completer te maken met verlichting en/of een geïntegreerd materiaalhok. Deze ruime en praktische bergplaats sluit naadloos aan op de honkbal dugout, is afsluitbaar en voorzien van verlichting.

    Honk- en softbal materialen

    Naast honkbal dugouts fabriceert en levert skor ook honkbal en softbal goedgekeurde foutpalen, die voldoen aan de meest recente eisen van de (internationale) bond. De foutpaal is leverbaar in 3 verschillende lijnen en verkrijgbaar in de afmetingen 4- t/m 13,5 meter. Uniek is de innovatieve foutpaal die voorzien is van LED-verlichting en een geel gekleurd net. Hiermee kun je ook 's avonds een beroep doen op de foutpaal.

    Honk- en softbal materiaal kopen?

    Hopelijk vind je op deze pagina de honk- en softbal materialen die jij nodig hebt! Heb je nog vragen over de producten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

    Vraag nu onze brand catalog aan

    We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

    Vraag onze brand catalog aan.

    Brand Catalog - SKOR

    Vraag offerte aan

    Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

    Plan adviesgesprek

    Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

    Vraag brand catalogus aan

    We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

    Scroll verder