Honk- en softbal dugouts

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd naar welk dug-out past bij jouw honk- en softbal club?

Bij SKOR vind je honk- en softbal dugouts in twee typen en in verschillende afmetingen. In tegenstelling tot de dugouts voor andere sporten, worden deze grotere modellen in delen aangeleverd en ter plaatse gemonteerd. Dit is absoluut het meest praktische alternatief voor een bakstenen bouwwerk langs het sportveld. Maak de honk- en softbal dugout helemaal compleet met verlichting en/of een geïntegreerd materiaalhok. Deze ruime en praktische bergplaats sluit naadloos aan op de dug-out, is afsluitbaar en voorzien van verlichting! Al onze honk- en softbal dugouts worden geleverd op aanvraag. Vul het aanvraagformulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder bij jouw keuze!

Lees meer
 • Bekijk onze dug-outs
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van dug-outs van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze dug-outs
 • Plan adviesgesprek

Uitgelichte dug-outs

Hieronder zie je een aantal uitgelichte dug-outs.

Shop nu

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk ons hele assortiment

De ideale honk- en softbal dugout

Onze duurzame honk- en softbal dugouts zijn ruim opgezet en uitgevoerd in aluminium kokers. Deze honk- en softbal dugouts zijn bij uitstek geschikt voor honk- en softbal. De Phillies heeft een diepte van 1,85 meter en een stahoogte van 2,20 meter. De Red Sox heeft een diepte van 3,00 meter en een stahoogte van 2,30 meter. Dit heeft te maken met de geïntegreerde materiaalruimte in de Red Sox dugout. Deze optie kan ook bij de Phillies dugout worden uitgevoerd. De zij-, achter- en bovenkant van de honk- en softbal dugouts zijn voorzien van 6mm dubbelzijdige trespa-beplating. Voor de zitgelegenheid heb je de keuze tussen vuren en meranti planken. Het verschil schuilt niet alleen in het gebruikte materiaal, maar ook in de rugleuning: bij vuren planken bestaat het zitvlak uit twee planken en de rugleuning uit één plank, bij meranti planken bestaat zowel het zitvlak als de rugleuning uit twee planken. Het unieke aan de Phillies en Red Sox ten opzichte van dugouts die SKOR voor andere sporten aanbiedt, zijn de aangebrachte kledinghaken en het tassenplateau. Achter de rugleuning bevinden zich namelijk twee planken waar de tassen netjes kunnen worden neergezet. Daarnaast zijn er boven het tassenplateau kledinghaken aangebracht (2 stuks per meter). De Phillies is verkrijgbaar in een breedte van 8, 9, 10 of 12 meter en de Red Sox is verkrijgbaar in een breedte van 7, 10 of 12 meter. Bij SKOR hanteren we als uitgangspunt dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen.

Lees meer

Honk- en softbal dugouts, gemaakt in eigen fabriek

Al onze honk- en softbal dugouts worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo (NL). Hierdoor leveren we kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van een nieuwe honk- of softbal dugout! Je bestelt hem eenvoudig online op deze pagina. Na de productlevenscyclus nemen wij de dugout, indien gewenst, tegen restwaarde van je club over. In onze fabriek gebruiken wij deze materialen vervolgens weer voor andere producten. Zo is de cirkel rond!

Honk- en softbal dugout kopen?
Hopelijk heb je bij SKOR de honk- en softbal dugout gevonden die jij nodig hebt! Heb je nog vragen over de verschillende honk- en softbal dugouts die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer
Honk- en softbal dugouts

Honk- en softbal dugouts

Op deze pagina vind je honk- en softbal dugouts in twee typen en in verschillende afmetingen. In tegenstelling tot de dugouts voor andere sporten, worden deze grotere modellen in delen aangeleverd en ter plaatse gemonteerd. Dit is absoluut het meest praktische alternatief voor een bakstenen bouwwerk langs het sportveld. Maak de dugout helemaal compleet met verlichting en/of een geïntegreerd materiaalhok. Deze ruime en praktische bergplaats sluit naadloos aan op de dug-out, is afsluitbaar en voorzien van verlichting! Al onze honk- en softbal dugouts worden geleverd op aanvraag. Vul het aanvraagformulier in en we helpen je zo snel mogelijk verder bij jouw keuze!

Vraag adviesgesprek aan

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De ideale honk- en softbal dugout

Onze dugouts zijn ruim opgezet en uitgevoerd in aluminium kokers. Deze honk- en softbal dugouts zijn bij uitstek geschikt voor honk- en softbal. De Phillies heeft een diepte van 1,85 meter en een stahoogte van 2,20 meter. De Red Sox heeft een diepte van 3,00 meter en een stahoogte van 2,30 meter. Dit heeft te maken met de geïntegreerde materiaalruimte in de Red Sox dugout. Deze optie kan ook bij de Phillies dugout worden uitgevoerd. De zij-, achter- en bovenkant van de honk- en softbal dugouts zijn voorzien van 6mm dubbelzijdige trespa-beplating. Voor de zitgelegenheid heb je de keuze tussen vuren en meranti planken. Het verschil schuilt niet alleen in het gebruikte materiaal, maar ook in de rugleuning: bij vuren planken bestaat het zitvlak uit twee planken en de rugleuning uit één plank, bij meranti planken bestaat zowel het zitvlak als de rugleuning uit twee planken. Het unieke aan de Phillies en Red Sox ten opzichte van dugouts die SKOR voor andere sporten aanbiedt, zijn de aangebrachte kledinghaken en het tassenplateau. Achter de rugleuning bevinden zich namelijk twee planken waar de tassen netjes kunnen worden neergezet. Daarnaast zijn er boven het tassenplateau kledinghaken aangebracht (2 stuks per meter). De Phillies is verkrijgbaar in een breedte van 8, 9, 10 of 12 meter en de Red Sox is verkrijgbaar in een breedte van 7, 10 of 12 meter. Bij SKOR hanteren we als uitgangspunt dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen.

Eigen fabriek honk- en softbal dugouts

Al onze honk- en softbal dugouts worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor leveren we kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij op korte termijn leveren, waardoor jouw club snel is voorzien van een nieuwe honk- of softbal dugout! Je bestelt hem eenvoudig online op deze pagina. Na de productlevenscyclus nemen wij de dugout, indien gewenst, tegen restwaarde van je club over. In onze fabriek gebruiken wij deze materialen vervolgens weer voor andere producten. Zo is de cirkel rond!

Honk- en softbal dugout kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina de honk- en softbal dugout die jij nodig hebt! Heb je nog vragen over de verschillende honk- en softbal dugouts die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Van welk materiaal zijn de honk- en softbal dugouts gemaakt?

De dugouts bestaan uit een aluminium frame en zijn aan de zij-, boven- en achterkant voorzien van 6mm dubbelzijdig donkerkleurig trespa-beplating. Bij het Phillies model bestaat de zitgelegenheid uit vuren houten banken (2x zit, 1x rug) en bij het Red Sox model zijn dit meranti houten banken (2x zit, 2x rug). 

Welke afmeting hebben de dugouts?

Het Phillies model heeft een diepte van 1,85 meter en een stahoogte van 2,20 meter. Het Red Sox model heeft een diepte van 3,00 meter en een stahoogte van 2,30 meter. Beide modellen zijn leverbaar in verschillende breedtes. De Red Sox is dieper dan de Phillies, omdat in de Red Sox dugout een geïntegreerde materiaalruimte is aangebracht. Deze optie kan ook worden uitgevoerd bij de Phillies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! 

Waarin verschillen de honk- en softbal dugouts van de andere dugouts die jullie aanbieden?

Tussen de honk- en softbal dugouts en de andere dugouts die wij aanbieden bestaan twee grote verschillen. Ten eerste worden de andere dugouts die wij aanbieden als geheel naar de locatie gebracht, terwijl de honk- en softbal dugouts in delen worden aangeleverd en ter plaatse worden gemonteerd. Ten tweede zijn de honk- en softbal dugouts voorzien van kledinghaken en een tassenplateau achter de zitgelegenheid. Zo kunnen jij en je teamgenoten jullie spullen eenvoudig kwijt in de dugout! 

Hoeveel personen kunnen in de dugout plaatsnemen?

Wij hanteren als uitgangspunt dat een meter breedte plaats biedt aan twee personen. De Phillies dugout is leverbaar in een breedte van 8, 9, 10 en 12 meter en de Red Sox dugout is verkrijgbaar in een breedte van 7, 10 en 12 meter. Zie je je gewenste afmeting er niet tussen staan? Neem dan gerust contact met ons op. Doordat we de dugouts in onze eigen fabriek in Almelo produceren is er veel mogelijk! 

Is er een keuzemogelijkheid wat betreft de kleur van de dugout?

De zij-, boven- en achterkant van de honk- en softbal dugouts zijn voorzien van 6mm dikke trespa-beplating. Deze trespa-beplating is in vele kleuren leverbaar, zodat de dugout afgestemd kan worden op jouw wensen! 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder