Inrichting

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Op zoek naar materialen voor het afwerken van jouw sportpark?

Hier vind je alle ondersteunende materialen die gebruikt worden voor de inrichting en het afwerken van jouw sportveld. Denk aan persroosters en borstelmatten die ervoor zorgen dat infill materiaal op het veld blijft. Daarnaast helpen zij om vuiligheid buiten je speelveld te houden als je het veld betreed.

Lees meer
 • Bekijk ons assortiment
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk ons assortiment
 • Plan adviesgesprek

De populairste inrichtingsproducten

Hier zie je onze populairste inrichtingproducten. 

Shop nu

Download onze brand catalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalog

Borstel- en schoonloopmatten

Borstelmatten worden ook wel schoonloopmatten genoemd. Ze worden vaak in combinatie met looproosters gebruikt. De naam van het product vertelt je direct de werking. De schoonloopmat zorgt ervoor dat je geen vuil van buiten het speelveld meeneemt onder je schoenen het kunstgrasveld op. Daarnaast zorgt de schoonloopmat / borstelmat er ook voor dat infill materialen niet onder je voetbalschoenen blijft plakken als je het veld verlaat. Een borstelmat voorkomt zo de verspreiding van microplastics. Schoonloopmaten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Wij vertellen je graag welke het meest geschikt is voor jou.

Lees meer

Pers- en looproosters

Een persrooster wordt meestal in combinatie met een borstelmat gebruikt. Er wordt dan een uitsparing in het straatwerk gemaakt ter hoogte van de toegangspoorten en werkpoorten. In de uitsparing wordt het persrooster gelegd. Vuil kan op die manier door het rooster in de onderliggende opvangruimte terecht komen. Bovenop het looprooster wordt dan een borstelmat gelegd. Vuil van onder de voetbalschoen gaat door de borstelmat en door het looprooster rechtstreeks in de opvangruimte en kan periodiek geleegd worden. Persroosters zijn er in verschillende afmetingen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste looprooster.

 

Schoonloopmat of persrooster kopen?
Heb je nog vragen over schoonloopmatten of persroosters? Of heb je nog andere vragen over producten rondom jouw sportveld? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Lees meer
Inrichting

Inrichting

Vind hier al het materiaal voor het schoonhouden van jouw sportcomplex! Al onze persroosters, borstelmatten en schoonloopmatten zijn op aanvraag verkrijgbaar.  

Vraag adviesgesprek aan

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder