Rugby

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Alles wat sporters en verenigingen nodig hebben om maximaal te presteren.

 • TROTS LEVERANCIER BIJ

SKOR meets Rugby

Het spel Rugby is eigelijk gebaseerd op simpel landje veroveren. Twee ploegen moeten onder leiding van een scheidsrechter proberen de ovale bal achter de laatste lijn op de grond te drukken. Het Rugbyspel wordt gespeeld door twee ploegen van vijftien spelers; acht voorwaartsen en zeven driekwarten. De voorwaartsen proberen de bal te veroveren en de driekwarten boeken terreinwinst. De duur van de wedstrijd is twee maal 40 minuten, jeugd twee maal 30 minuten. Doel van het spel is tries en kickgoals te scoren. Een try wordt gescoord door de speler, die de bal achter de doellijn van de tegenpartij op de grond drukt. Een try levert vijf punten op en men werft hierdoor het recht op het nemen van een conversie, welke bij succes twee punten oplevert. Een conversie is een schop op de palen, loodrecht op de doellijn van de plaats waar de try is gedrukt. Bij de schop moet de bal tussen de palen en over de dwarslat geschopt worden. Ook kan er een drop-goal gescoord worden. In het open spel moet een speler de bal eerst uit de handen op de grond laten stuiten voordat hij de bal door de palen schiet. Voor een drop-goal worden drie punten in rekening gebracht. SKOR ontwikkelt en produceert rugby doelen in verschillende afmetingen! Alle rugbygoals worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Waarom rugbygoals van SKOR? Je bent verzekerd van hoge kwaliteit en lange garantie!

Lees meer

Ons rugby assortiment

Bekijk hieronder welke categorieën jouw rugbyclub verder kunnen helpen.

Rugbydoelen

Een rugbydoel is cruciaal voor het spelen van rugby. Een conversion-kick, penalty of drop-goal is immers niet mogelijk zonder doelen! Het is belangrijk dat op jouw veld een doel staat dat kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en veilig is. Voor een dergelijk rugbydoel ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina vind je de verschillende rugbydoelen die wij aanbieden. Ook grondpotten waar het doel in wordt gezet, vind je hier.

Lees meer
Meer informatie
Bekijk ons aanbod

  Neem vrijblijvend contact op

  Je kan hier direct een vrijblijvende offerte aanvragen of een algemene vraag stellen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Direct contact?

  Bel ons dan direct (op maandag tot vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur)

  +31 88 008 11 00
  Rugby

  Rugby

  Wij produceren en leveren rubygoals in verschillende afmetingen! Alle rugbygoals worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Waarom rugbygoals van SKOR? Je bent verzekerd van hoge kwaliteit en lange garantie!

  Vraag adviesgesprek aan

  5 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  5 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Vraag nu onze brand catalog aan

  We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

  Vraag onze brand catalog aan.

  Brand Catalog - SKOR

  Vraag offerte aan

  Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

  Plan adviesgesprek

  Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

  Vraag brand catalogus aan

  We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

  Scroll verder