scroll down

Padding voor American Football goal

Padding t.b.v. American football goal. De padding is in verschillende kleuren verkrijgbaar en er is een mogelijkheid om logo's te drukken op de padding.

Vragen over dit product?

Heb je vragen over dit product of wil je meer informatie, bij SKOR kunnen wij antwoord geven op al je vragen. Plan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in of vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor jou.

Adviesgesprek inplannen
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

398,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)
scroll down

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.S-03251PS
Kleur (combinatie)Wit

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Waarvoor is de American football padding geschikt?

Het American football doel rust op een staander. De padding is geschikt om aan te brengen rondom deze staander. Hierdoor wordt de impact van een botsing van een speler met de staander verminderd en de veiligheid van spelers tijdens wedstrijden en trainingen verhoogd!

In welke kleuren is de padding leverbaar?

De padding is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wanneer je op zoek bent naar een bepaalde kleur kun je het beste even contact met ons opnemen, dan kijken we graag naar de mogelijkheden!

Is het mogelijk om de padding te voorzien van bedrukking?

De padding kan inderdaad worden voorzien van bedrukking, zoals bijvoorbeeld een clublogo of de logo’s van sponsors. Hierdoor krijgt het American football doel een erg professionele uitstraling! Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, we helpen je graag verder.

Is het gebruik van padding verplicht?

In de Veldvoorschriften heeft de American Football Bond Nederland aangegeven dat voor een wedstrijd beide American Football doelen voorzien moeten zijn van een goede, degelijk bevestigde en schokabsorberende padding. Het gebruik van padding is dus verplicht. 

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl 

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

  • 30 dagen bedenktijd

  • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5