475,53 393,00

Padding t.b.v. American football goal. De padding is in verschillende kleuren verkrijgbaar en er is een mogelijkheid om logo's te drukken op de padding.

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Padding voor American Football goal

475,53 393,00
475,53 393,00
incl. btw

Padding voor American Football goal

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Waarvoor is de American football padding geschikt?

Het American football doel rust op een staander. De padding is geschikt om aan te brengen rondom deze staander. Hierdoor wordt de impact van een botsing van een speler met de staander verminderd en de veiligheid van spelers tijdens wedstrijden en trainingen verhoogd!

In welke kleuren is de padding leverbaar?

De padding is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wanneer je op zoek bent naar een bepaalde kleur kun je het beste even contact met ons opnemen, dan kijken we graag naar de mogelijkheden!

Is het mogelijk om de padding te voorzien van bedrukking?

De padding kan inderdaad worden voorzien van bedrukking, zoals bijvoorbeeld een clublogo of de logo’s van sponsors. Hierdoor krijgt het American football doel een erg professionele uitstraling! Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, we helpen je graag verder.

Is het gebruik van padding verplicht?

In de Veldvoorschriften heeft de American Football Bond Nederland aangegeven dat voor een wedstrijd beide American Football doelen voorzien moeten zijn van een goede, degelijk bevestigde en schokabsorberende padding. Het gebruik van padding is dus verplicht. 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUS-03251PS
KleurWit
CoatingGeen coating

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder