11.416,35 9.435,00
Op voorraad
SKU
P-2036

De PANNAKOOI - MALAGA is een voetbalkooi voor openbaar gebruik door zijn robuuste constructie. Door de lage hoogte heeft het een vriendelijk karakter en door het gebruik van een toegangssluis i.p.v. een deur is het ook een heel veilige pannakooi. De kooi is gemaakt van verzinkt staal. De pannakooi kan als optie gecoat worden in een gewenste RAL-kleur. De pannakooi is geluidsarm en vandalisme- en weersbestendig.

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Pannakooi - MALAGA

Hoogte 1m | Staal verzinkt | Geluidsarm

11.416,35 9.435,00
- +
11.416,35 9.435,00
incl. btw

Pannakooi - MALAGA

Productbeschrijving

Pannakooi Malaga

  • Afmetingen doel: 1,5x1 mtr
  • Afmeting wand: rond 10x7mtr, 1 mtr hoog (wijzigbaar in overleg)
  • Volledig staal verzinkt (roest niet)
  • Incl. grondpotten
  • Coating is optioneel
  • Door het bijzonder stevige rooster geluidsarm
  • Bijzonder sterke constructie
  • Zonder deur, maar met een open ingang
  • Excl. montage, poedercoating en montage materiaal of gewijzigde afmetingen.


Gebruik
Geschikt voor openbaar gebruik door de robuuste materialen en constructie

Levering
Je kunt ervoor kiezen om de pannakooi bij onze fabriek af te halen en de montage zelf uit te voeren. Wil je liever dat wij het transport en de montage voor jullie uitvoeren? Geen probleem. Wij doen dit graag. 

 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Welke verschillende pannakooien bieden jullie aan?

Op deze pagina vind je vier verschillende pannakooien, in verschillende afmetingen en vormen. Zo vraagt iedere pannakooi een andere tactiek om de tegenstander te verslaan! De modellen Huelva, Malaga en Madrid zijn hierbij volledig afgesloten. Het model Ibiza bestaat uit twee wanden, waardoor de lange zijde van het veld open is. Zo kun je zelf de afmeting van het veld bepalen. Benieuwd naar de kenmerken van de verschillende modellen? 

Van welk materiaal zijn de pannakooien gemaakt?

Pannakooien zijn bij uitstek bedoeld om in de openbare ruimte te plaatsen. Denk hierbij aan schoolpleinen, campings of speelveldjes. Het is dan ook belangrijk dat de pannakooi tegen een stootje kan. Onze pannakooien zijn gemaakt van verzinkt staal. Hierdoor zijn de kooien vandalismebestendig!

Zijn de pannakooien leverbaar in verschillende kleuren?

De pannakooien kunnen als optie gecoat worden in iedere RAL-kleur naar wens! Dit zorgt voor een extra stijlvolle uitstraling, geheel naar eigen wens.

Wat kost een pannakooi?

De prijs van een pannakooi is o.a. afhankelijk van de afmeting, eventuele coating en montage. Het model Ibiza is leverbaar vanaf 6.480 euro, de Huelva vanaf 14.595 euro, de Malaga vanaf 9.890 euro en de Madrid vanaf 6.170 euro. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijs in jouw situatie? Neem gerust contact met ons op, één van onze specialisten helpt je graag verder!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUP-2036
KleurWit
CoatingGeen coating

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder