Ruilen & retourneren

 

Mag ik mijn artikelen retourneren? 

Je mag artikelen retourneren binnen de zichttermijn van 14 dagen. De retourvoorwaarden vind je hieronder.

Binnen welke termijn mag ik artikelen terugsturen? 

Bij SKOR geldt de wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Binnen 14 dagen mag je je aankopen zonder opgaaf van redenen terugsturen. De zichttermijn gaat in op de dag dat je je bestelling ontvangt.

Hoe retourneer ik mijn artikelen?

Pakketten tot 30 kg

  • Download hier het retourformulier en vul het volledig in. Je ordernummer en de artikelnummers van het betreffende product vind je in je orderbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen.
  • Print het ingevulde retourformulier.
  • Voeg het retourformulier in de doos, en plak het verzendlabel op de doos.
  • Geef het pakket af bij een PostNL verzendpunt. Bewaar je verzendbewijs goed. 

Groot transport
Wil je een doel, dug-out of ander groot artikel retourneren, dan moet dit via groot transport. Neem contact op met onze klantenservice om dit af te stemmen.

Wat zijn jullie retourvoorwaarden? 

Wil je een aankoop retour sturen? Dat mag natuurlijk. Je kunt je aankoop tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Voorwaarde is dat het artikel in originele staat is. Dus ongebruikt, in de originele verpakking, onbeschadigd en met alle labels er nog aan.

Wat mag niet retour?

De volgende producten kun je niet retour sturen:

  • Doelen, dug-outs en andere hardware die op basis van jouw specifieke wensen zijn gemaakt
  • Team wear met het logo van jouw club

Terugbetaling
Zodra wij jouw retour verwerkt hebben, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je rekening staat.
Verzilverde vouchers en tegoedbonnen worden niet in waarde uitgekeerd. Ook gemaakte kosten voor transport boven 30 kg), zowel heen als terug, worden niet vergoed.

Wat zijn de retourkosten? 

Het retoursturen van een pakketje tot 30 kg is gratis. Bij groot transport, bijvoorbeeld van voetbaldoelen en dug-outs, komen de transportkosten voor eigen rekening. We raden je aan hierover contact op te nemen met onze klantenservice.  

Wat is het retouradres? 

SKOR B.V.
Antwoordnummer 451
7600 VB Almelo

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?

We mailen je zodra wij jouw retour verwerkt hebben. Meestal is dit binnen een paar werkdagen. Bewaar altijd je verzendbewijs.

Hoe snel krijg ik mijn geld terug?

Zodra wij jouw retour verwerkt hebben, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag zo snel mogelijk weer op je rekening staat.

Kan ik artikelen ruilen? 

Om een artikel te ruilen, plaats je een nieuwe bestelling en stuur je het artikel dat je wilt ruilen retour. Bekijk hier de retourvoorwaarden.