131,00 108,26
Op voorraad
SKU
S-06026PS

Op de Nederlandse sportparken is de voetenveger niet meer weg te denken. Voldoende en goede voetenvegers zijn nodig om rubber infill niet in de omgeving terecht te laten komen, daarbij helpt het ook enorm om vuil uit de kleedkamers te houden, wat resulteert in minder schoonmaakkosten en verstoppingen van de riolering.

 

De SKOR veger is hufterproof. Het frame is thermisch verzinkt staal, de balken van gerecycled kunststof. De gebruikte haren zijn van nylon, groot voordeel van nylon als materiaal in deze toepassing, is dat de haren niet plat gaan liggen. Dit is een groot verschil met de standaard bezems, welke geproduceerd zijn van PVC of PE, die haren gaan vrijwel direct plat liggen.

 

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Schoenveger

Incl. montagebeugel | Zwart | 60x30x15cm

131,00 108,26
- +
131,00 108,26
incl. btw

Schoenveger

Alternatieve producten

Productbeschrijving

  1. Afmetingen: 600x300x150mm
  2. Gewicht 8,2kg

Productspecificaties

Meer informatie
SKUS-06026PS
KleurZwart
CoatingGeen coating

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder