Schoonloopmat 1000x1000mm

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
288,00 238,02
Veelgestelde vragen
Waarvoor kan ik een schoonloopmat gebruiken?

Een schoonloopmat is erg geschikt om bij de in- en uitgangen van je voetbal-, hockey- of korfbalveld te leggen. Ook zijn de schoonloopmatten erg geschikt om te gebruiken rondom de kantine of kleedkamers. Met de schoonloopmat kun je na je training of wedstrijd je schoenen eenvoudig schoonvegen. Hierdoor blijven de kantine en het clubgebouw schoon en daarnaast kun jij je schoenen schoon vervoeren in je sporttas!

Kan ik bij de nylon borstels kiezen uit verschillende kleuren?

Bij de nylon borstels heb je de keuze uit 9 kleuren: zwart, grijs, blauw, geel, rood, bruin, kokos, groen en zwart-wit. Zo kun je de kleur van de schoonloopmat afstemmen op jouw clubkleuren!

Is het mogelijk om de schoonloopmat te personaliseren?

Het is mogelijk om de schoonloopmat te personaliseren met bijvoorbeeld je clublogo of sponsoruitingen. Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden kun je het beste even contact met ons opnemen!

Wat is het verschil tussen schoonloopmatten, borstelmatten en persroosters?

Schoonloopmatten en borstelmatten lijken het meest op elkaar, omdat beide matten borsteltjes bevatten. Een persrooster bevat geen borsteltjes, maar bestaat uit een rooster met vierkante mazen. Het persrooster wordt in het straatwerk verwerkt. Het vuil blijft vervolgens in het rooster achter. Het grootste verschil tussen een schoonloopmat en een borstelmat is dat je een schoonloopmat op het straatwerk kunt leggen, terwijl een borstelmat in het straatwerk verwerkt wordt. 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUS-02256PS
Kleur (combinatie)Wit

Vraag nu onze brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalogus aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder