scroll down

CAMO2 Wedstrijdbal

De CAMO2 is een top voetbal in ons assortiment. Net als de CAMO1 meet deze bal zich met de allerbeste voetballen op de markt. De CAMO2 is te vergelijken met ballen waarmee de WK's en Champions League wedstrijden worden gespeeld.

80,00
incl. btw
66,12
excl. btw
 • Koop 10 voor 60,00
  incl. btw
  49,59
  excl. btw
  en bespaar 25%
 • Koop 24 voor 48,00
  incl. btw
  39,67
  excl. btw
  en bespaar 40%
14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)
scroll down

Gegevens

Rating
Deze voetbal is gemaakt met de beste productietechniek (Thermo Bonded) en is opgetrokken uit de allerbeste materialen en hierdoor onderscheidt de voetbal zich door een ultiem balgevoel en vluchtgedrag! Het verschil met de CAMO1 is een net wat hardere toplaag en een andere paneelverdeling.

Balgevoel 4/5
Vluchtgedrag 4,5/5
Slijtgedrag 4,5/5


Filosofie productontwikkeling

Alle SKOR voetballen zijn ontwikkeld in Nederland door het Product & Design Team van SKOR volgens de hoogste eisen. Ons uitgangspunt is altijd, net als bij alle andere producten, een voetbal te ontwikkelen die als beste in zijn prijsklasse te boek staat. Vind bij ons een bal die specifiek ontworpen is voor een bepaald gebruik dat aansluit bij de verschillende leeftijdscategoriën.

De SKOR voetballen onderscheiden zich door:
- een eigenzinnig design
- optimaal balgevoel
- een lange luchtretentie (minimaal verlies van luchtdruk in de bal)

Garantie voetballen
Voor al onze ballen geldt dan ook een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie omdat wij achter onze kwaliteit staan en altijd de beste service willen bieden. Daarom bieden wij ook 1 jaar garantie op alle voetballen, waarbij natuurlijk de verwachte slijtage van de bal is uitgesloten.

Productietechniek voetballen
De SKOR voetballen worden geproduceerd volgens de nieuwste productietechnieken. Hier bieden wij de keuze uit 3 soorten:
1. Thermo Bonded; dit zijn volledig gelijmde voetballen waarbij onder hoge druk en temperatuur de panelen worden verlijmd. Hierdoor is de bal 100% waterdicht en perfect rond wat leidt tot de allerbeste baleigenschappen. Op de WK's en Champions League wordt al jarenlang met de Thermo Bonded voetballen gespeeld.
2. Dual Tech (Hybride); dit zijn machine gestikte voetballen die vervolgens verlijmd worden. Ook deze voetballen zijn waterdicht alleen is de rondheid en stabiliteit net wat minder.
3. Handgestikte voetballen; een traditionele bal die volgens de klassieke productietechnieken wordt geproduceerd, waardoor deze bal iets harder aanvoelt op de voet. Het is aan jou als speler of trainer wat jouw persoonlijke voorkeur heeft! 

Materialen van onze voetballen 
Alle SKOR voetballen worden gemaakt van de beste PU materialen (ballen worden al decennia niet meer van leer gemaakt) met een butyl binnenbal. Dit soort binnenballen zorgt voor een hoge luchtretentie waardoor niet elke training de ballen opnieuw opgepompt hoeven te worden. Het zachte PU zorgt voor een heerlijke 'touch' van de bal waardoor er met veel gevoel gespeeld kan worden. Omdat deze voetballen dermate goed zijn, voelt het zelfs dat de voetballen te licht zijn, maar dat komt omdat ze gewoonweg verder geschoten worden met dezelfde kracht. Verbaas jezelf en probeer deze voetbal!

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.S-01002PS
Constructie voetbalThermo Bonded (naadloos)
Maat5 (vanaf 11 jaar)
Gewicht453 gram (vanaf 16 jaar)
LeeftijdscategorieJO16-JO19, MO17-MO19, Senioren

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl 
Gerelateerde Producten

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

 • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

 • 30 dagen bedenktijd

 • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5