scroll down

CAMO3 Wedstrijd- en Trainingsbal

De CAMO3 is de absolute alleskunner in ons assortiment. Ben je op zoek naar een bal voor zowel trainingen als wedstrijden? Dan is is dit een goede keuze. Deze bal onderscheidt zich door een goed balgevoel en vluchtgedrag.

50,00
incl. btw
41,32
excl. btw
 • Koop 10 voor 42,50
  incl. btw
  35,12
  excl. btw
  en bespaar 15%
 • Koop 24 voor 35,00
  incl. btw
  28,93
  excl. btw
  en bespaar 30%
14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,- (in NL)
scroll down

Gegevens

Rating
Deze voetbal is gemaakt met behulp van een moderne productietechniek (Dual Tech) en is daarnaast opgetrokken uit de materialen die zowel zacht als slijtvast zijn. 

Balgevoel 3.5/5
Vluchtgedrag 4/5
Slijtgedrag 5/5


Filosofie productontwikkeling

Alle SKOR voetballen zijn ontwikkeld in Nederland door het Product & Design Team van SKOR volgens de hoogste eisen. Ons uitgangspunt is altijd, net als bij alle andere producten, een voetbal te ontwikkelen die als beste in zijn prijsklasse te boek staat. Vind bij ons een bal die specifiek ontworpen is voor een bepaald gebruik dat aansluit bij de verschillende leeftijdscategoriën.

De SKOR voetballen onderscheiden zich door:
- een eigenzinnig design
- optimaal balgevoel
- een lange luchtretentie (minimaal verlies van luchtdruk in de bal)

Garantie voetballen 
Voor al onze ballen geldt dan ook een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie omdat wij achter onze kwaliteit staan en altijd de beste service willen bieden. Daarom bieden wij ook 1 jaar garantie op alle voetballen, waarbij natuurlijk de verwachtte slijtage van de bal is uitgesloten.

Productietechniek voetballen 
De SKOR voetballen worden geproduceerd volgens de nieuwste productietechnieken. Hier bieden wij de keuze uit 3 soorten:
1. Thermo Bonded; dit zijn volledig gelijmde voetballen waarbij onder hoge druk en temperatuur de panelen worden verlijmd. Hierdoor is de bal 100% waterdicht en perfect rond wat leidt tot de allerbeste baleigenschappen. Op de WK's en Champions League wordt al jarenlang met de Thermo Bonded voetballen gespeeld.
2. Dual Tech (Hybride); dit zijn machine gestikte voetballen die vervolgens verlijmd worden. Ook deze voetballen zijn waterdicht alleen is de rondheid en stabiliteit net wat minder.
3. Handgestikte voetballen; een traditionele bal die volgens de klassieke productietechnieken wordt geproduceerd, waardoor deze bal iets harder aanvoelt op de voet. Het is aan jou als speler of trainer wat jouw persoonlijke voorkeur heeft! 

Materialen van onze voetballen
Alle SKOR voetballen worden gemaakt van de beste PU materialen (ballen worden al decennia niet meer van leer gemaakt) met een butyl binnenbal. Dit soort binnenballen zorgen voor een hoge luchtretentie waardoor niet elke training de ballen opnieuw opgepompt hoeven te worden. Het zachte PU zorgt voor  een  heerlijke 'touch' van de bal waardoor er met veel gevoel gespeeld kan worden. Omdat deze voetballen dermate goed zijn, voelt het zelfs dat de voetballen te licht zijn, maar dat komt omdat ze gewoonweg verder geschoten worden met dezelfde kracht. Verbaas jezelf en probeer deze voetbal!

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.S-01003PS
Constructie voetbalDual Tech (onderhuids gestikt)
Maat5 (vanaf 11 jaar)
Gewicht453 gram (vanaf 16 jaar)
LeeftijdscategorieJO16-JO19, MO17-MO19, Senioren

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl 
GERELATEERDE PRODUCTEN