11,95 9,88
Vriend van SKOR prijs 9,56
Op voorraad
SKU
M1000041-02

Je voelt ze wel maar ziet ze nauwelijks, SKOR Sneakersokken. Ondanks dat je ze nauwelijks ziet betekent dit niet dat je comfort moet laten schieten. Deze sokken zijn gemaakt om jouw stevig in je sneakers te laten staan. Ook wanneer jij je sneakers uittrekt is het van belang dat de sokken blijven zitten, mede door het sterke elastiek zakken de SKOR sneakersokken niet af. De SKOR Sneakersokken zijn verkrijgbaar in het zwart en wit.

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

SKOR Sneakersokken Zwart

Set of 3 | Strakke fit | Zwart

11,95 9,88
- +
11,95 9,88
incl. btw

SKOR Sneakersokken Zwart

Alternatieve producten

Productbeschrijving

Prettig zittende sokken zijn niet geheel onbelangrijk. Je moet niet hebben dat je sokken gaan schuren of dat ze onprettig zitten. Met SKOR sneakersokken heb je geen last van een onprettig gevoel in je schoenen. De sokken zijn ontwikkeld om niet zichtbaar te zijn in de schoen. Verder zijn de SKOR sneakersokken ook te gebruiken als sportsokken.

Keuze uit sneakersokken

Wij bieden jou de keuze om sneakersokken te bestellen in het zwart en wit. Geef daarbij aan welke maat je nodig hebt en hoeveel je wilt bestellen. 

Sneakersokken bestellen

Bestel je sneakersokken nu online via SKOR. Heb je een vraag over onze sneakersokken of wil je meer weten over ons assortiment met sportartikelen? Raadpleeg dan nu onze klantenservice. We komen onze afspraken na en werken zonder tussenpersonen, dus je praat altijd direct met ons. Bel ons even op, stuur een chatbericht en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een antwoord. Voor meer informatie kun je ons ook volgen op onze social media kanalen. 

Eigenschappen sneakersokken

  • Verkrijgbaar in de kleur wit of zwart.
  • Glijdt niet af. Dankzij de dikke band bovenaan de sneakersok, blijft de sok op zijn plaats tijdens iedere beweging die jij maakt.
  • Een sok voor iedere voet. De arch support op de wreef zorgt ervoor dat de sok nauw aansluit om de voet.
  • Optimale fit. Het uiteinde en de hak van de sok bestaan uit duurzaam materiaal dat voorkomt dat de sok dubbel zit in je schoen.

Productspecificaties

Meer informatie
SKUM1000041-02
KleurZwart

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder