Sportpolo - Houston

Deze Sportpolo Houston is een casual T-shirt, veelal gebruikt voor rondom de wedstrijden. Door de combinatie van 50% polyester en 50% katoen heeft dit polo t-shirt een hoog draagcomfort. De uitstraling wordt verhoogd door de knoopjes sluiting. Een poloshirt waarmee je absoluut gezien mag worden! 

MAATTABEL

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
Vanaf 24,50 20,25

Uitvoering

  • 50% Polyester, 50% Katoen
  • SKOR Adaptive Fit: Silm Fit to XL daarna Regular Fit, afgestemd op de gemiddelde sporter
  • Goed te bedrukken


Te combineren met
Alle broeken uit de HOUSTON lijn

Gebruik
Door het unieke SKOR Adaptive Fit system voor iedereen een perfect passend polo t-shirt. Een absolute eyecatcher in de kantine!

 

Veelgestelde vragen
Wat voor teamkleding bieden jullie aan?

Op deze pagina vind je alle teamkleding die je nodig hebt voor een training, wedstrijd of casual gebruik. Zo vind je hier bijvoorbeeld voetbalbroeken, shirts, coachjassen, vrijetijdskleding en sporttassen.

In welke maten is de teamkleding leverbaar?

Bijna al onze teamkleding is beschikbaar in de maten 122/128 t/m 4XL en is daarnaast leverbaar in verschillende kleuren. 

Bekijk hier de maattabel voor onze kleding. 

Van welk materiaal is de teamkleding gemaakt?

De meerderheid van de teamkleding is gemaakt van een combinatie tussen polyester en spandex, waarbij de kleding voornamelijk bestaat uit polyester. De hoodie bestaat voor 50% uit polyester en voor 50% uit katoen.

Is het mogelijk om teamkleding in clubverband aan te schaffen?

Ben je als club op zoek naar één merk teamkleding om al je leden mee te voorzien? Dat kan zeker! Op dit moment spelen bijvoorbeeld alle voetballers en voetbalsters van Juliana’31 uit Malden in teamkleding van SKOR. Hierbij is het als club mogelijk om mee te denken in het ontwerpproces van de tenues. Neem hiervoor contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag met je!

Is het mogelijk om teamkleding te bedrukken?

Wanneer je in club- of teamverband teamkleding aanschaft, is het ook mogelijk om de teamkleding in dat geval te laten bedrukken met bijvoorbeeld het clublogo en nummers. Zo verschijnt iedereen herkenbaar op het veld! Neem hiervoor contact met ons op, één van onze specialisten bespreekt graag de mogelijkheden met je!

Is het mogelijk om zelf teamkleding te ontwerpen?

Wij bieden clubs die in clubverband met onze teamkleding willen gaan spelen de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op het ontwerpproces. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat de teamkleding lekker zit, maar ook dat deze er goed uitziet en aansluit bij de uitstraling van de club! Je kunt eenvoudig een adviesgesprek aanvragen op onze site.

Van welk materiaal is de vrijetijdskleding gemaakt?

De windbreker bestaat voor 100% uit polyester. Bij de sportpolo is gebruik gemaakt van een combinatie tussen polyester (50%) en katoen (50%). De hoodie bestaat bijna geheel uit polyester, alleen op de mouwen is gebruik gemaakt van spandex. Dit materiaal zorgt ervoor dat de hoodie prettig aansluit.

Is het mogelijk om de vrijetijdskleding te bedrukken?

Het is zeker mogelijk om de vrijetijdskleding, net als veel andere teamkleding uit onze Houston-lijn, te bedrukken met de door jou gewenste initialen, nummer of logo. Je kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUM10000068
Stof50% Polyester / 50% Katoen

Vraag nu onze brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalogus aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder