Stadionstoel Drammen

Stadionstoel Drammen is een veelzijdige stadionstoel ontworpen voor comfort en duurzaamheid onder de meest extreme omstandigheden. Wil je stadionstoelen in kleuren van de club? Geen probleem! Wij bieden Stadionstoel Drammen in verschillende RAL kleuren aan. Daarbij heeft deze stadionstoel verschillende bevestigingsmogelijkheden

Stadionstoel Drammen is aan te passen naar jouw wensen. Zoals een stadionstoel die helemaal gestoffeerd is mét een bekerhouder en een stoelnummer. SKOR heeft voor iedere wens, locatie, budget een passende oplossing. Heb je nog vragen over onze stadionstoelen, of wil je vrijblijvend advies van SKOR? Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

135,00 111,57

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
Ideale combinatie

Zitruimte: 48-56 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 86 cm
Rugleuning: Extrusieblaasgegoten in getextureerd polyethyleen met hoge dichtheid Het past in de zijdelen van het zijpaneel.
Stoel: Extrusieblaasgegoten in getextureerd polyethyleen met hoge dichtheid. Het vouwen gebeurt automatisch onder zwaartekracht.
Zijpaneel: Getextureerd geïnjecteerd polypropyleen, versterkt met glasvezel. Verborgen vloerbevestigingssysteem.
Armleuning: Inbegrepen in het zijpaneel
Volume: 0,080 m³
Gewicht: 10.00 Kg

Veelgestelde vragen
Meer informatie
SKUS-15100PS
KleurAlle kleuren
Schoonmaakinstructie kunstlederen stoelen 2.15 MB
Technische specificaties stadionstoel Drammen 1.70 MB

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder