Keeperskleding

Keeperskleding

Schaafwonden rond de heupen en knieën komt je als keeper waarschijnlijk bekend voor. Wanneer je je training of wedstrijd daarnaast ook nog afwerkt op één van de ruim 1800 kunstgrasvelden die Nederland telt, is keeperskleding geen overbodige luxe. Op deze pagina vind je keeperskleding die je een zachte landing biedt na je redding en die daarnaast helpt blessures te voorkomen. 

MAATTABEL

Vraag adviesgesprek aan

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze collectie

Op deze pagina vind je een korte compressiebroek en twee keepersleggings. De korte compressiebroek beschermt je als veldspeler bij het maken van slidings en is ook zeer geschikt om te gebruiken door keepers, bijvoorbeeld wanneer je teamkleding al padding bevat of wanneer je liever zonder padding, maar wel met een slidingbroek speelt. De keepersleggings zijn speciaal ontwikkeld voor keepers, waarbij je de keuze hebt uit een kort en een lang model. Beide modellen bevatten padding op de heupen. Het lange model is daarnaast voorzien van slijtvaste plekken op de knieën. Het elastiek rond het middel bevat een koord, zodat je de taille naar wens kunt afstemmen. Een mooie toevoeging aan zowel de korte compressiebroek als de keeperslegging is de muscle mapping. Rond de liesstreken bevat de onderkleding muscle mapping, zodat de broek naast bescherming ook compressie biedt. De collectie onderkleding is uitgebreid getest door onze Ambassadors, waardoor de kleding beantwoordt aan de wensen die op het veld bestaan.

Compleet plaatje

Naast keeperskleding vind je op onze site alle voetbalbenodigdheden om je training of wedstrijd tot een succes te maken. Essentieel voor een keeper zijn natuurlijk keepershandschoenen, die je ook op onze site vindt. Wij bieden handschoenen aan in een flat cut, negative cut, rolffinger cut en hybrid cut (flat + roll). Daarnaast vind je op onze site o.a. voetballen en teamkleding. In onze uitgebreide collectie teamkleding vind je ten slotte ook thermokleding die voor veldspelers en keepers erg geschikt kan zijn!

Keeperskleding kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina de keeperskleding die je zoekt. Heb je nog vragen over de keeperskleding of de andere voetbalproducten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder