scroll down

Tennisnet - 12,7x1,07mtr

Tennisnet om op te hangen aan de SKOR tennispalen. Het tennisnet dient zelf gemonteerd te worden.

97,00
incl. btw
80,17
excl. btw

Vragen over dit product?

Heb je vragen over dit product of wil je meer informatie, bij SKOR kunnen wij antwoord geven op al je vragen. Plan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in of vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor jou.

Adviesgesprek inplannen
Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)
scroll down

Gegevens

  • Soort: Tennisnet
  • Afmeting: 12,7x1,07mtr
  • Maas: Enkele topmaas
  • Staalkabel: Geplastificeerde staalkabel Ø5mm

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.S-02241PS
Kleur (combinatie)Wit

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen een enkele topmaas en een dubbele topmaas?

Bij een dubbele topmaas bestaat de maas uit een dubbel net, terwijl dit bij een enkele topmaas een enkel net is. Een dubbele topmaas is dus dikker en daarmee steviger dan een enkele topmaas. Een tennisnet met enkele topmaas wordt vaak gebruikt bij trainingen. Een net met dubbele topmaas is bijzonder geschikt voor gebruik tijdens wedstrijden. 

Wat wordt bedoeld met de staalkabel?

Het tennisnet moet aan de bovenkant aan een koord of metalen kabel zijn bevestigd, dit noemen wij de staalkabel. De KNLTB vereist dat de staalkabel zich op 1,07 meter van de grond bevindt. Wij bieden twee verschillende staalkabels aan: een geplastificeerde staalkabel en een staalkabel die bestaat uit een nylon bovenband en een spanlijn aan de onderkant. 

Wordt het tennisnet inclusief montage geleverd?

Het tennisnet wordt exclusief montage geleverd. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we graag hoe we je kunnen helpen! 

Bieden jullie ook tennispalen aan?

Zonder tennispalen kun je niet beginnen aan je training of wedstrijd! Op onze site vind je dan ook zeker tennispalen. De tennisnetten zijn speciaal ontwikkeld voor deze tennispalen. 

Wat wordt bedoeld met coating?

Met coating wordt bedoeld dat het mogelijk is om op het aluminium een RAL-kleur aan te brengen. Aangezien aluminium geen ijzer of staal bevat zullen de tennispalen niet gaan roesten. Coating heeft dan ook vooral een esthetisch karakter en zorgt voor een stijlvolle uitstraling van jouw tenniscomplex. 

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl 

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

  • 30 dagen bedenktijd

  • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5