Tennisnet - 12,8x1,07mtr

Tennisnet om op te hangen aan de SKOR tennispalen. Het tennisnet dient zelf gemonteerd te worden

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
168,00 138,84
  • Soort: Tennisnet
  • Afmeting: 12,8x1,07mtr
  • Maas: Dubbele topmaas
  • Staalkabel: Bovenband nylon, spanlijn onder
Veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen een enkele topmaas en een dubbele topmaas?

Bij een dubbele topmaas bestaat de maas uit een dubbel net, terwijl dit bij een enkele topmaas een enkel net is. Een dubbele topmaas is dus dikker en daarmee steviger dan een enkele topmaas. Een tennisnet met enkele topmaas wordt vaak gebruikt bij trainingen. Een net met dubbele topmaas is bijzonder geschikt voor gebruik tijdens wedstrijden. 

Wat wordt bedoeld met de staalkabel?

Het tennisnet moet aan de bovenkant aan een koord of metalen kabel zijn bevestigd, dit noemen wij de staalkabel. De KNLTB vereist dat de staalkabel zich op 1,07 meter van de grond bevindt. Wij bieden twee verschillende staalkabels aan: een geplastificeerde staalkabel en een staalkabel die bestaat uit een nylon bovenband en een spanlijn aan de onderkant. 

Wordt het tennisnet inclusief montage geleverd?

Het tennisnet wordt exclusief montage geleverd. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we graag hoe we je kunnen helpen! 

Bieden jullie ook tennispalen aan?

Zonder tennispalen kun je niet beginnen aan je training of wedstrijd! Op onze site vind je dan ook zeker tennispalen. De tennisnetten zijn speciaal ontwikkeld voor deze tennispalen. 

Wat wordt bedoeld met coating?

Met coating wordt bedoeld dat het mogelijk is om op het aluminium een RAL-kleur aan te brengen. Aangezien aluminium geen ijzer of staal bevat zullen de tennispalen niet gaan roesten. Coating heeft dan ook vooral een esthetisch karakter en zorgt voor een stijlvolle uitstraling van jouw tenniscomplex. 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUS-02242PS
Kleur (combinatie)Wit

Vraag nu onze brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalogus aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder