342,00 282,64
Op voorraad
SKU
S-02242PS

Tennisnet om op te hangen aan de SKOR tennispalen. Het tennisnet dient zelf gemonteerd te worden

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Tennisnet - 12,8x1,07mtr

Dubbele topmaas | Spanlijn onder

342,00 282,64
- +
342,00 282,64
incl. btw

Tennisnet - 12,8x1,07mtr

Productbeschrijving

  • Soort: Tennisnet
  • Afmeting: 12,8x1,07mtr
  • Maas: Dubbele topmaas
  • Staalkabel: Bovenband nylon, spanlijn onder

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen een enkele topmaas en een dubbele topmaas?

Bij een dubbele topmaas bestaat de maas uit een dubbel net, terwijl dit bij een enkele topmaas een enkel net is. Een dubbele topmaas is dus dikker en daarmee steviger dan een enkele topmaas. Een tennisnet met enkele topmaas wordt vaak gebruikt bij trainingen. Een net met dubbele topmaas is bijzonder geschikt voor gebruik tijdens wedstrijden. 

Wat wordt bedoeld met de staalkabel?

Het tennisnet moet aan de bovenkant aan een koord of metalen kabel zijn bevestigd, dit noemen wij de staalkabel. De KNLTB vereist dat de staalkabel zich op 1,07 meter van de grond bevindt. Wij bieden twee verschillende staalkabels aan: een geplastificeerde staalkabel en een staalkabel die bestaat uit een nylon bovenband en een spanlijn aan de onderkant. 

Wordt het tennisnet inclusief montage geleverd?

Het tennisnet wordt exclusief montage geleverd. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we graag hoe we je kunnen helpen! 

Bieden jullie ook tennispalen aan?

Zonder tennispalen kun je niet beginnen aan je training of wedstrijd! Op onze site vind je dan ook zeker tennispalen. De tennisnetten zijn speciaal ontwikkeld voor deze tennispalen. 

Wat wordt bedoeld met coating?

Met coating wordt bedoeld dat het mogelijk is om op het aluminium een RAL-kleur aan te brengen. Aangezien aluminium geen ijzer of staal bevat zullen de tennispalen niet gaan roesten. Coating heeft dan ook vooral een esthetisch karakter en zorgt voor een stijlvolle uitstraling van jouw tenniscomplex. 

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUS-02242PS
KleurWit
CoatingGeen coating

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder