29,50 24,38
Op voorraad
SKU
S-14520ES

Deze prachtige TRIBUNESTOEL - OSLO is geschikt voor gebruik op tribune en dugout. De tribunestoel is gemaakt van kunststof en daardoor weerbestendig. Door de zware constructie is dit een bijzonder sterke kuipstoel. Door een dubbele boutverbing kan de tribunestoel stevig bevestigd worden. Deze tribunestoel is een absolute topper onder de kuisptoelen!

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Tribunestoel zwart - Oslo

Met 3 boutgaten | Heerlijke zit | Zeer stevig | In meerdere kleuren

29,50 24,38
- +
29,50 24,38
incl. btw

Tribunestoel zwart - Oslo

Productbeschrijving

Uitvoering

- Afmetingen: 44 x 48 x 35,5 cm (B x D x H)
- Hart op hart afstand gaten 300mm
- Afstand bouten naar voorzijde stoelen (lip) 200mm
- Stoel plaatsen op frame advieshoogte 400mm
- Stoelen hart op hart 50cm plaatsen
- Advies om te monteren met M8 bouten (niet meegeleverd)
- 100% PolyPropyleen
- UV bestendig (maar onder invloed van zon kan er altijd wat kleurverschil optreden)
- Excl. bevestingsmaterialen, maar incl. afdekdopjes voor de bouten

Gebruik

- Geschikt voor tribune, bankjes en dugouts

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Van welk materiaal zijn de tribunestoelen gemaakt?

De tribunestoelen die wij aanbieden zijn gemaakt van 100% Polypropyleen. Dit materiaal biedt een comfortabele zit en een uitstekende levensduur. De stoelen zijn UV-bestendig en daarnaast brandvertragend.

Wat moet ik doen als ik de dugouts toebehoren die ik zoek niet kan vinden?

Ben je op zoek naar bepaalde dugouts toebehoren, maar zie je deze toebehoren niet op deze pagina? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag met het vinden van een oplossing!

In welke kleuren zijn de tribunestoelen leverbaar?

De twee tribunestoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren. De Tromso-stoel kan worden geleverd in de kleuren wit, rood, blauw, donkergeel, oranje, geel en donkergroen. De Oslo-stoel kan worden geleverd in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel en donkergroen.

Wat is het voordeel van een veldbank?

Een veldbank is erg geschikt wanneer je huidige dugout nog goed functioneert, maar te weinig ruimte biedt aan de wissels en trainers. De veldbank kan eenvoudig naast de dugout gemonteerd of geplaatst worden, waardoor het hele team voorzien is van een comfortabele zitplaats!

Hoeveel mensen kunnen op een veldbank plaatsnemen?

Wij hanteren als uitgangspunt bij de dugouts en tribunes die wij aanbieden dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen. Op een veldbank van 2 meter kunnen dus 4 personen plaatsnemen en op een veldbank van 3 meter 6 personen.

Wat is het verschil tussen de veldbanken die jullie aanbieden?

We bieden vaste en verrijdbare veldbanken aan in twee afmetingen: 2,00 of 3,00 meter. Daarbij heb je de keuze uit een veldbank met een meranti bank en een veldbank met kuipstoelen. Zit je ideale veldbank hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden tot maatwerk graag met je!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUS-14520ES
KleurZwart

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder