scroll down

Tribunestoel - TROMSO

Deze TRIBUNESTOEL - TROMSO is geschikt voor uw tribune alsmede uw dugout. De tribunestoel is gemaakt van kunststof en daardoor weerbestendig. De tribunestoel kan middels 2 gaten bevestigd worden. Door de interne ribben is dit een zeer sterke kuipstoel. Met deze tribunestoel ben je verzekerd van een hele stevige en mooie kuipstoel.

-30%
Vanaf 21,00
incl. btw
17,36
excl. btw
Normale prijs 30,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)
scroll down

Gegevens

Uitvoering

- Afmetingen: 44 x 45 x 36 cm (B x D x H)
- Hart op hart afstand gaten 294mm
- Afstand bouten naar voorzijde stoelen (lip) 195mm
- Stoel plaatsen op frame advieshoogte 400mm
- Stoelen hart op hart 50cm plaatsen
- Advies om te monteren met M8 bouten (niet meegeleverd)
- 100% PolyPropyleen
- UV bestendig (maar onder invloed van zon kan er altijd wat kleurverschil optreden)
- Brandvertragend
- Excl. bevestingsmaterialen, maar incl. afdekdopjes voor de bouten

Gebruik

- Geschikt voor tribune, bankjes en dugouts

Eigenschappen

Meer informatie
Art.nr.M10000057
Vanaf tekst verbergen bij product?Nee

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Welke dugouts toebehoren bieden jullie aan?

Wij streven ernaar dugouts van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Toch kan het voorkomen dat een onderdeel van je dugout door overmacht aan vervanging toe is. Op deze pagina vind je losse achter- en zijplaten voor in je dugout en daarnaast losse tribunestoelen om jouw dugout weer compleet te maken. Ook tref je hier verschillende veldbanken aan, die handig zijn als je huidige dugout te klein is!

Wat moet ik doen als ik de dugouts toebehoren die ik zoek niet kan vinden?

Ben je op zoek naar bepaalde dugouts toebehoren, maar zie je deze toebehoren niet op deze pagina? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag met het vinden van een oplossing!

In welke kleuren zijn de tribunestoelen leverbaar?

De twee tribunestoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren. De Tromso-stoel kan worden geleverd in de kleuren wit, rood, blauw, donkergeel, oranje, geel en donkergroen. De Oslo-stoel kan worden geleverd in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel en donkergroen.

Wat is het voordeel van een veldbank?

Een veldbank is erg geschikt wanneer je huidige dugout nog goed functioneert, maar te weinig ruimte biedt aan de wissels en trainers. De veldbank kan eenvoudig naast de dugout gemonteerd of geplaatst worden, waardoor het hele team voorzien is van een comfortabele zitplaats!

Hoeveel mensen kunnen op een veldbank plaatsnemen?

Wij hanteren als uitgangspunt bij de dugouts en tribunes die wij aanbieden dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen. Op een veldbank van 2 meter kunnen dus 4 personen plaatsnemen en op een veldbank van 3 meter 6 personen.

Welke soorten veldbanken bieden jullie aan?

Je vindt op deze pagina vier verschillende veldbanken. Het grootste verschil zit in de mogelijkheid tot verplaatsing: we bieden twee soorten vaste veldbanken aan en twee soorten verrijdbare veldbanken aan. Verrijdbare veldbanken zijn ideaal en kunnen ingezet worden op het veld waar dat nodig is! Je kunt kiezen uit een veldbank met een breedte van 2 meter (4 personen) en 3 meter (6 personen). De vaste veldbank is in principe 2 meter breed en de verrijdbare veldbank 3 meter. Daarnaast kun je kiezen bij de zitgelegenheid kiezen uit meranti banken en kuipstoelen. Ben je op zoek naar een andere afmeting? Neem gerust contact met ons op, er is veel mogelijk!

Heb je hulp nodig?

 
Bel ons op +31 88 008 11 00
(ma - vrij 8:30 - 17:00)
 
Mail naar info@skor.nl 

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

  • 30 dagen bedenktijd

  • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5