Beste Varietas collega,

Als dank voor je enorme inzet hebben wij een mooi cadeau voor jou. Wat het is, blijft nog even een verrassing. Wij hebben wel een aantal gegevens van je nodig.
Je kunt de bestelling tot en met 14 september plaatsen. Maak er vooral gebruik van!

Hartelijke groet, 

Berthold van Leeuwen
Bestuurder Stichting Varietas

Sneak Preview

Je hebt de keuze uit drie kleuren. Wij zijn benieuwd waar jij voor gaat! 

Geef jouw maat en favoriete kleur aan in het onderstaande formulier.

Maattabel kleding

De juiste maat van je kleding is natuurlijk erg belangrijk! Houd er rekening mee dat het ene merk groter of kleiner kan uitvallen dan het andere merk. Raadpleeg daarom altijd de maattabel bij aanschaf van kleding om er zeker van te zijn dat jij de juiste maat bestelt! Onze kleding is getailleerd en hierdoor komt het vaak voor dat je een maatje groter moet bestellen dan je gewend bent. Dit is af te lezen in de tabel.

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder