1.525,00 1.260,33
Op voorraad
SKU
S-3961

Deze verrijdbare veldbank met kuipstoeltjes kan eenvoudig naast de dug-out worden geplaatst voor extra zitplek! Zowel spelers als publiek kunnen gebruik maken van deze zitgelegenheid. Dankzij de wielen aan de onderkant is deze veldbank makkelijk verplaatsbaar. SKOR veldbanken zijn geschikt voor zowel het veld als binnen in de sporthal.

Geef bij het bestellen aan welke kleur(en) kuipstoel je graag wilt hebben. Dit kan gemakkelijk in het opmerkingenveld bij het afronden van je bestelling. Klik hier voor een overzicht van onze kuipstoelen en kies je kleur!

Jouw selectie bestaat nu uit Totaal

Veldbank met kuipstoelen

Lengte 3m | Kuipstoelen | Verrijdbaar

1.525,00 1.260,33
- +
1.525,00 1.260,33
incl. btw

Veldbank met kuipstoelen

Productbeschrijving

SKOR veldbank - 3mtr - kuipstoelen - verrijdbaar

  • Incl. beugel voor het verplaatsen
  • Incl. wielen met volrubber band
  • Excl. montage
  • Kan tegen een meerprijs gecoat worden 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Van welk materiaal zijn de tribunestoelen gemaakt?

De tribunestoelen die wij aanbieden zijn gemaakt van 100% Polypropyleen. Dit materiaal biedt een comfortabele zit en een uitstekende levensduur. De stoelen zijn UV-bestendig en daarnaast brandvertragend.

Wat moet ik doen als ik de dugouts toebehoren die ik zoek niet kan vinden?

Ben je op zoek naar bepaalde dugouts toebehoren, maar zie je deze toebehoren niet op deze pagina? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag met het vinden van een oplossing!

In welke kleuren zijn de tribunestoelen leverbaar?

De twee tribunestoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren. De Tromso-stoel kan worden geleverd in de kleuren wit, rood, blauw, donkergeel, oranje, geel en donkergroen. De Oslo-stoel kan worden geleverd in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel en donkergroen.

Wat is het voordeel van een veldbank?

Een veldbank is erg geschikt wanneer je huidige dugout nog goed functioneert, maar te weinig ruimte biedt aan de wissels en trainers. De veldbank kan eenvoudig naast de dugout gemonteerd of geplaatst worden, waardoor het hele team voorzien is van een comfortabele zitplaats!

Hoeveel mensen kunnen op een veldbank plaatsnemen?

Wij hanteren als uitgangspunt bij de dugouts en tribunes die wij aanbieden dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen. Op een veldbank van 2 meter kunnen dus 4 personen plaatsnemen en op een veldbank van 3 meter 6 personen.

Wat is het verschil tussen de veldbanken die jullie aanbieden?

We bieden vaste en verrijdbare veldbanken aan in twee afmetingen: 2,00 of 3,00 meter. Daarbij heb je de keuze uit een veldbank met een meranti bank en een veldbank met kuipstoelen. Zit je ideale veldbank hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden tot maatwerk graag met je!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Productspecificaties

Meer informatie
SKUS-3961
Type DugoutVeldbank
Type modelVerplaatsbaar
CoatingGeen coating

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder