Verplaatsbaar Beachsoccerdoel 5,5X2,2

Dit verplaatsbaar beachsoccerdoel heeft de afmetingen 5,5 x 2,2 x 0,8 x 1,5mtr (hoogte, breedte, diepte boven en diepte onder) en is demontabel. Wij geven het advies om verplaatsbare doelen te verankeren of te verzwaren om kiepgevaar tegen te gaan.

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
2.031,59 1.679,00
  • Verplaatsbaar beachsoccerdoel
  • 5,5 x 2,2 x 0,8 x 1,5mtr (hoogte, breedte, diepte boven en diepte onder)
  • Alu ø100x120mm 
  • Demontabel
  • Afwerking: voorpand gecoat RAL 1018
  • Incl.: haakloze geïntegreerde netbevestiging
  • Excl.: transportwielen, draagbeugels, doelnet, doelverzwaarders

Wij geven het advies om verplaatsbare doelen te verankeren of te verzwaren om kiepgevaar tegen te gaan. 

Veelgestelde vragen
Van welk materiaal zijn de beachvoetbaldoelen gemaakt?

De beachvoetbaldoelen zijn gemaakt van aluminium, waardoor de doelen licht en stevig zijn. Daarnaast is op het aluminium een gele kleur (RAL 1018) aangebracht, waardoor de doelen goed opvallen. Je hebt de keuze uit twee afmetingen: 3x2 meter en 5,5x2,2 meter. 

Bieden jullie ook producten aan voor andere beachsporten?

Op onze site vind je niet alleen producten voor het beachvoetbal, maar ook voor het beachhandbal en beachvolleybal. Voor ieder wat wils dus! 

Bieden jullie ook producten aan voor veldvoetbal?

We hebben een uitgebreid assortiment met voetbalproducten, van voetbaldoelen tot gripsokken! Neem hiervoor een kijkje op onze voetbal-pagina

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUS-7015
Kleur (combinatie)Wit

Vraag nu onze brandcatalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brandcatalog aan.
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder