Doelnet 1,8x1,2mtr

Controleer bij aanschaf goed alle maten! Dit DOELNET 1,8X1,2MTR kan toegepast worden in alle type doelen. Voetballen doe je op doel met net. En dit SKOR doelnet heeft de perfecte pasvorm!

 

 

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe SKOR jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Plan adviesgesprek
Vraag offerte aan
27,50 22,73
  • Koop 2 voor 24,75 20,45 en bespaar 10%
  • Koop 4 voor 23,38 19,32 en bespaar 15%

Materiaal doelnet

Dit voetbaldoelnet is gemaakt van PP (polypropyleen) materiaal. PP is sterk materiaal en heeft een hoge kleurvastheid. Hierdoor hangt het doelnet fraai in het voetbaldoel! Daarnaast zijn de SKOR doelnetten UV bestendig.
De SKOR doelnetten zijn geschikt voor elk type doel. Let hierbij goed op de afmetingen. Meet naast de breedte en hoogte ook goed de boven- en onderdiepte van de doelnetten op.

Afmetingen doelnet

- Afmetingen: 1,8x1,2x0,5-0,8mtr  (Breedte x hoogte x diepte boven - diepte onder)
- Maaswijdte: Maas 4,5cm
- Materiaal: 3mm PP WIT

Levensduur van doelnetten

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de doelnetten adviseren wij het volgende:
- Zorg dat het net goed past, dus niet te strak, maar ook niet te los (want dan zal het net door de wind slijten op de ondergrond)
- Houd het net als het niet gebruikt wordt zoveel mogelijk uit de zon
- Zorg dat het net elke 10-15cm achter een haak zit
- Klim en/of hang niet in de doelnetten

SKOR Doelnetten

SKOR doelnetten worden gemaakt in een gespecialiseerde fabriek. Wij zorgen dat onze doelnetten op voorraad zijn. Hierdoor kan het net al binnen enkele dagen in het doel hangen bij jou op de club!

 

Veelgestelde vragen
Maken jullie ook doelnetten op maat?

Dit is zeker mogelijk! Op onze site vind je doelnetten in veel verschillende afmetingen, deze zijn afgestemd op de afmetingen van de doelen die het vaakst voorkomen en ze worden allemaal geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Ben je op zoek naar een doelnet op maat en kun je je gewenste maat niet vinden op onze site? Neem dan gerust contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag met je (bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl)!

Kan ik een los net aanschaffen?

Ja, dat kan. Op de site vind je tal van doelnetten in verschillende afmetingen. Deze doelnetten zijn allemaal per stuk te bestellen. Het is dus zeker mogelijk om een los net te kopen. Mocht je meerdere doelnetten nodig hebben, dan profiteer je van staffelkorting!

Van welk materiaal zijn jullie doelnetten gemaakt?

De doelnetten worden gemaakt van polypropyleen (PP) of polyethyleen (PE), waarbij PP het vaakst voorkomt. Een doelnet van PP is gemakkelijk in het doel te hangen en kan bovendien strak in het doel worden gehangen. Een doelnet van PP is voordeliger in aanschaf dan een doelnet van PE, maar zal ook iets sneller slijten. Naast het materiaal heb je bij onze doelnetten ook een keuzemogelijkheid bij de draaddikte en maaswijdte.

Hoe kies ik het doelnet wat het beste bij mij past?

Op onze site bestel je eenvoudig het doelnet dat je nodig hebt! Meet hiervoor goed de breedte, hoogte, diepte bovenzijde en diepte onderzijde van je voetbaldoel op, zodat je het doelnet in de juiste afmeting bestelt. Een strak hangend doelnet zal namelijk langer meegaan. Neem voor al onze doelnetten een kijkje op onze site. Bestel je meerdere doelnetten? Dan profiteer je van staffelkorting!

Bieden jullie ook goedkope doelnetten?

Ben je op zoek naar een goedkoop doelnet? Neem dan een kijkje op onze site en bekijk alle mogelijkheden. Wanneer je meerdere doelnetten bestelt, profiteer je van staffelkorting!

Op zoek naar een doelnet voor in een goal?

Zoek je een doelnet voor in jouw goal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt op onze site vele soorten doelnetten voor verschillende afmetingen goals: van 1,2x0,8 meter tot 7,32x2,44 meter. Onze doelnetten zijn doorgaans gemaakt van polypropyleen (PP), waardoor het net gemakkelijk en strak in de goal kan worden gehangen.

Hoe bevestig ik een doelnet door middel van nethaken?

Het doelnet kan op verschillende manieren in het doel worden gehangen. Netbevestiging door middel van nethaken is daar één van. Wij raden aan om elke 10-15 cm het doelnet achter een haak te hangen, hierdoor zal het net stevig in het doel hangen. Op onze site vind je verschillende voetbaldoelen met nethaken. Zijn je nethaken aan vervanging toe? Geen probleem, bij onze voetbaldoel toebehoren kun je losse nethaken (per set van 10 stuks) aanschaffen.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een doelnet?

Op onze site vind je vele doelnetten. Het is verstandig om voor de aanschaf van een nieuw doelnet de breedte, hoogte, diepte bovenzijde en diepte onderzijde van het voetbaldoel goed op te meten. Wanneer het doelnet strak in het doel hangt, zal het namelijk langer meegaan! Neem voor de verschillende soorten doelnetten een kijkje op onze webshop.

Wat gebruik ik bij Walking Football?

Bij Walking Football wordt gebruikt gemaakt van 3x1 meter voetbaldoelen, hiervoor is dus een 3x1 meter doelnet nodig. Het is echter verstandig om de diepte van het doel aan de bovenzijde en de onderzijde goed op te meten voor het bestellen van het doelnet, omdat hier enkele jaren geleden een wijziging in heeft plaatsgevonden door de KNVB. Neem bij twijfel gerust contact met ons op: bel naar +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl!

Bieden jullie ook zwarte/gekleurde doelnetten?

Wij bieden op onze site geen volledig zwarte doelnetten aan, met uitzondering van het ballenvanger-net. De standaardkleur die wij aanbieden is wit, maar er zijn ook tal van andere kleurcombinaties mogelijk, zodat jij je doel kunt voorzien van een doelnet in de clubkleuren. Neem hiervoor een kijke op onze site! De KNVB adviseert vanwege de goede contrastwerking een doelnet in de kleur wit.

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in
Meer informatie
SKUS-01299PS
Bovendiepte0,5 mtr
Onderdiepte0,8 mtr
Breedte - hoogte1,8 x 1,2 mtr
KleurWit
Dikte3 mm
Grootte maas45 mm
Type maasVierkant
Soort materiaalPP (polypropyleen)

Download onze brand catalogus

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Download brand catalogus
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij SKOR zullen je verder helpen.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder