Ballenvangernetten

Ballenvangernetten

Om het spel bij voetbal snel te kunnen hervatten, is een ballenvangernet een essentieel onderdeel. De netten zijn te verkrijgen in verschillende maten. Staat jouw gewenste maat er niet tussen de onderstaande producten? Geen probleem, wij kunnen de netten ook naar wens laten maken. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Vraag adviesgesprek aan

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten ballenvanger

Bij SKOR beschikken wij over een ruim assortiment ballenvangernetten. Onze ballenvangers zijn gemaakt van de beste materialen. Bij SKOR bieden wij vijf standaard afmetingen aan. 20x5mtr, 25x4mtr, 25x5mtr, 30x4mtr en 30x5mtr. Ben je op zoek naar een andere afmeting? Neem dan contact op met onze specialisten.

Waarom een ballenvanger van SKOR?

Bij het aanschaffen van en ballenvanger is het van belang dat je kiest voor de beste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring op de professionele en amateur velden weten wij welke ballenvanger jij nodig hebt. Doordat wij ballenvangers uit eigen fabriek leveren is je bestelling binnen 5 werkdagen bij jou. Is er spoed? Neem dan contact met ons op!

Voor welke sporten is een ballenvanger?

De ballenvanger van SKOR is niet alleen geschikt voor voetbal. De ballenvanger netten van SKOR zijn ook te gebruiken voor hockey, honkbal, rugby en handbal. Zo zorg je ervoor dat bij elke sport de bal op het veld blijft.

Vragen?

Heb jij vragen over onze ballenvanger netten? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten zijn iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl.

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder