Boardingveld

Boardingveld

Filter resultaten

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Boardingveld

    Duurzaam | Geen geluidsoverlast | Stabiel | Op maat leverbaar

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Veelgestelde vragen
Kan ik het boardingveld op mijn wensen laten afstemmen?

Het boardingveld is geheel op maat te maken. Je kunt zelf bepalen op welke ondergrond het boardingveld moet komen te staan en daarnaast kun je de afmetingen, kleuren en doelafmeting kiezen. Ook kun je ervoor kiezen het boardingveld niet alleen te voorzien van voetbaldoelen, maar ook van basketbalborden. Zo is het boardingveld multifunctioneel inzetbaar. Hierdoor komt er een uniek boardingveld op jouw schoolplein, speelveld of camping te staan!

Wat is het verschil tussen een boardingveld en een speedsoccerveld?

Het boardingveld doet erg denken aan een speedsoccerveld. Een boardingveld kan namelijk ook rondom een kunstgrasveld worden geplaatst en net als bij een speedsoccerveld is het volledige veld voorzien van boarding op de zijlijn, waardoor de balsnelheid hoog ligt. Het grote verschil met een speedsoccerveld is dat de bal in de hoogte het speelveld wel kan verlaten bij een boardingveld, dit is bij een speedsoccerveld niet mogelijk. Bij een speedsoccerveld wordt door het gebruik van netten een soort ‘kooi’ gecreëerd, waardoor de bal het speelveld nooit kan verlaten.

Kan het boardingveld voorzien worden van sponsoring?

Bij het boardingveld wordt voor de boarding gebruikt gemaakt van trespa-beplating of sandwichelementen. Het is mogelijk om dit materiaal te voorzien van sponsoring. Erg handig wanneer het boardingveld op een plek staat die veel bekijks trekt!

Van welk materiaal is het boardingveld gemaakt?

Het boardingveld bestaat uit een frame dat van staal wordt gemaakt en vervolgens wordt verzinkt. Dit zorgt voor een solide en duurzame constructie. Hierdoor is het boardingveld bovendien vandalismebestendig. Dit is prettig, omdat het boardingveld vaak in de openbare ruimte staat. Voor de boarding wordt gebruik gemaakt van trespa-beplating of sandwichelementen. Daarnaast is het boardingveld voorzien van rubber, dit heeft een dempende werking tot effect die geluidsoverlast zal verminderen.

Waar wordt het boardingveld gemaakt?

Het boardingveld wordt helemaal gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo, waar wij alleen werken met de beste mensen en materialen. Hierdoor kunnen wij een product van hoogwaardige kwaliteit garanderen!

Voor welke ondergrond is het boardingveld geschikt?

Het boardingveld kan worden gebruikt voor verschillende ondergronden. Veel voorkomend is een boardingveld op kunstgras, maar het is ook denkbaar om een boardingveld op een pleintje te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

  • Gratis verzending vanaf 50,- (in NL)

  • 30 dagen bedenktijd

  • Klanten beoordelen ons met een 4.5/5