Doelnet 1,2x0,8 meter

Doelnet 1,2x0,8 meter

Het 1,2x0,8 meter voetbaldoel is de kleinste soort in onze voetbaldoelenfamilie. De afmeting 1,2x0,8 meter is geen officiële wedstrijdafmeting, maar is dan ook speciaal ontwikkeld voor het gebruik tijdens trainingen. De kleine afmeting vraagt extra precisie tijdens het afronden en is zowel geschikt voor gebruik door de jeugd als senioren. Op deze pagina vind je het doelnet 1,2x0,8 meter dat ervoor zorgt dat er weer gescoord kan worden op jouw trainingsveld!

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Doelnet van SKOR

Je vindt op onze site doelnetten in vele afmetingen: van 1,2x0,8 meter tot 7,32x2,44 meter! Het doelnet 1,2x0,8 meter is gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal zorgt voor een strak hangend doelnet dat makkelijk in het doel gehangen kan worden. Vanwege de kleine afmeting heeft dit doelnet de kleinste maaswijdte die wij aanbieden: 45mm. Bij de grotere voetbaldoelen wordt vaak gebruik gemaakt van een maaswijdte van 100mm of 120mm. De draaddikte bij het doelnet 1,2x0,8 meter is 3mm. Het doelnet 1,2x0,8 meter heeft een diepte van 0,4 meter aan de bovenzijde van het voetbaldoel en 0,5 meter aan de onderzijde van het doel. Het is verstandig om de afmetingen van jouw voetbaldoel op te meten om te kijken of de afmetingen op elkaar aansluiten. Een strak hangend doelnet oogt namelijk fraai en zorgt daarnaast voor een langere levensduur van het doelnet!

Voetbaldoelen 1,2x0,8 meter

Je vindt op onze site verschillende voetbaldoelen in de afmeting 1,2x0,8 meter, drie soorten voor op het voetbalveld en een model dat geschikt is voor de straatsport. Al onze voetbaldoelen worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almelo en gemaakt van aluminium (met uitzondering van de stalen straatsportdoelen). Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten netbevestiging: nethaken, netstrip en ComFix netstrip. Bij de nethaken wordt het doelnet 1,2x0,8 achter afzonderlijke haken gehangen, bij de netstrip wordt het doelnet achter een kunststof strip bevestigd en bij de ComFix netstrip wordt hier overheen nog een rubberen strip aangebracht. ComFix netbevestiging is de meest stevige manier van netbevestiging en wordt niet voor niets gebruikt door o.a. Feyenoord, Ajax en PSV!

Doelnet 1,2x0,8 kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina het doelnet 1,2x0,8 meter dat jij nodig hebt! Neem voor ons gehele assortiment, o.a. bestaande uit voetbaldoelen, voetballen en keeperhandschoenen, een kijkje op de rest van onze site. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder