Doelnet 1,8x1,2 meter

Doelnet 1,8x1,2 meter

Het 1,8x1,2 meter voetbaldoel is een veel geziene afmeting op de trainingsvelden: zowel amateurverenigingen als de topclubs in de Eredivisie (Ajax, Feyenoord en PSV) maken gebruik hier gebruik van. Door de kleine afmeting is het erg geschikt om de precisie van passes en schoten te perfectioneren. Ideaal voor een partij of positiespel! Omdat een doel natuurlijk niet compleet is zonder strak hangend doelnet, vind je op deze pagina het doelnet 1,8x1,2 meter dat jij nodig hebt!

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

SKOR doelnetten 1,8x1,2 meter

Onze doelnetten worden gemaakt van polypropyleen (PP) of polyethyleen (PE), waarbij wij het materiaal polypropyleen aanraden. Een doelnet van polypropyleen kan eenvoudig en strak in het voetbaldoel worden gehangen. Een doelnet van PP zal iets sneller slijten dan een doelnet van PE, maar is voordeliger in aanschaf. Naast het type materiaal zijn er ook nog verschillen in draaddikte en maaswijdte. Bij de draaddikte nemen wij 4mm als uitgangspunt, maar zijn ook diktes van 3mm en 5mm leverbaar. Bij de maaswijdte zijn er drie mogelijkheden: 45mm, 100mm en 120mm. Bij kleine voetbaldoelen wordt gebruikgemaakt van een kleinere maas dan bij grotere doelen. Het doelnet 1,8x1,2 meter heeft een afmeting van 1,8x1,2x0,5x0,8 meter (breedte x hoogte x diepte bovenzijde x diepte onderzijde). Het doelnet 1,8x1,2 is gemaakt van PP, heeft een draaddikte van 3mm en een maaswijdte van 45mm. Het doelnet is leverbaar in de kleur wit.

Tips voor een langere levensduur doelnet

Wanneer je zuinig met het materiaal omgaat, verklein je de kans dat het snel vervangen moet worden. Bij de doelnetten 1,8x1,2 meter adviseren wij dan ook om de juiste afmeting te kiezen, zodat het doelnet niet over de grond sleept. Dit voorkomt onnodige slijtage. Meet hiervoor de breedte, hoogte, diepte bovenzijde en diepte onderzijde van het voetbaldoel goed op. Daarnaast raden we aan om het doelnet zoveel mogelijk uit de zon te houden wanneer het niet wordt gebruikt. Wanneer je hebt gekozen voor een voetbaldoel met nethaken is het bovendien verstandig om ervoor te zorgen dat het net elke 10-15cm achter een haak is bevestigd. Uiteraard is het voor de levensduur van het doelnet ook beter om niet tegen de doelnetten aan te hangen of hierin te klimmen.

Doelnet 1,8x1,2 kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina het doelnet 1,8x1,2 meter dat jij nodig hebt! Wij hebben de doelnetten ruim op voorraad bij ons in Almelo, waardoor jouw voetbaldoel snel is voorzien van een nieuw strak hangend net! Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder