Doelnet 2,9x0,9 meter

Doelnet 2,9x0,9 meter

Het doelnet 2,9x0,9 meter is net als het doelnet 3,1x0,9 meter geschikt om te gebruiken in een voetbaldoel met een afmeting van 3x1 meter. Dit doel wordt zowel gebruikt voor officiële wedstrijden als trainingen.

Het is belangrijk om de afmeting van jouw 3x1 meter voetbaldoel goed op te meten, om zo het juiste doelnet te bestellen. Meet hiervoor de breedte, hoogte, diepte bovenzijde en diepte onderzijde goed op. Het is namelijk ook mogelijk dat je een doelnet van 3,1x0,9x0,6x0,9 meter nodig hebt.

Het doelnet 2,9x0,9 meter dat je op deze pagina vindt, heeft een totale afmeting van 2,9x0,9x0,4x0,7 meter. Wanneer het doelnet te los hangt, zal het over de grond gaan slepen. Dit zorgt ervoor dat het doelnet sneller aan vervanging toe is. Wij raden dan ook aan om de afmeting te kiezen die goed aansluit bij de afmetingen van jouw doel, zodat het doelnet strak in het doel hangt!

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Details doelnetten 2,9x0,9 meter

Onze doelnetten 2,9x0,9 meter worden geproduceerd in een gespecialiseerde fabriek en zijn bij ons ruim op voorraad. Het doelnet wordt gefabriceerd van polypropyleen (PP). Een doelnet van polypropyleen is makkelijk in het doel te hangen, rekt een beetje mee en is relatief voordelig in aanschaf. Het doelnet 2,9x0,9 meter heeft een maaswijdte van 10 cm en het garen heeft een dikte van 3 mm. Het doelnet wordt geleverd in de kleur wit.

3x1 meter voetbaldoelen

Een doelnet kan niet zonder voetbaldoel en andersom. Ben je op zoek naar een 3x1 meter voetbaldoel voor op jouw sportcomplex of in je achtertuin? Neem dan een kijkje op onze voetbaldoelen-pagina. Je vindt hier drie verschillende soorten voetbaldoelen, die allemaal van aluminium zijn gemaakt en verplaatsbaar zijn. De voetbaldoelen hebben alledrie een andere manier van netbevestiging: nethaken, netstrip en ComFix netstrip. Daarnaast heeft het model met nethaken een 80x40 koker doelprofiel, terwijl beide andere modellen een 80x90 ovaal doelprofiel hebben.

Doelnet 2,9x0,9 kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina het doelnet 2,9x0,9 meter dat jij nodig hebt! Ben je op zoek naar andere voetbalbenodigdheden? Neem dan een kijkje op de rest van de site! Kom je er niet uit? Geen probleem, neem gerust contact op met één van onze specialisten! Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder