Doelnet 3x2 meter

Doelnet 3x2 meter

Het 3x2 meter voetbaldoel is geschikt voor trainingen, het is namelijk geen afmeting die door de KNVB wordt voorgeschreven voor wedstrijden. Het is belangrijk dat je voor het juiste doelnet kiest, in dit geval dus 3x2 meter, want je wilt natuurlijk dat het doelnetstrak in het doel hangt!

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afmetingen

Op deze pagina vind je vier verschillende afmetingen van het 3x2 meter doelnet, maar let erop dat ook de doelen voor handbal en beachvoetbal die wij aanbieden een afmeting hebben van 3x2 meter. De afmeting 3x2x0,7x1,5 meter die je hier vindt, is geschikt om in het voetbaldoel te hangen De andere afmetingen zijn vooral geschikt voor handbaldoelen. Het is verstandig om voor de afmeting de breedte, hoogte, diepte bovenzijde en diepte onderzijde van het doel op te meten.

Over het doelnet 3x2 meter

Het doelnet 3x2 meter is gemaakt van polypropyleen (PP). Een doelnet van polypropyleen is gemakkelijk in het doel te hangen en daarnaast voordelig in aanschaf. Daarnaast heeft dit materiaal een hoge kleurvastheid. De maas heeft een afmeting van 12 cm en het draad een dikte van 3 mm. Je kunt de levensduur van het doelnet vergroten door de juiste afmeting te kiezen, het net zoveel mogelijk uit de zon te houden wanneer het niet gebruikt wordt en ervoor te zorgen dat het net elke 10-15 cm achter een haak hangt.

Doelnet 3x2 kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina het doelnet 3x2 meter dat jij nodig hebt! De voetbalnetten zijn ruim op voorraad bij ons in Almelo, waardoor jij snel bent voorzien van een nieuw strak hangend doelnet. Wanneer je meerdere doelnetten aanschaft, profiteer je daarnaast van staffelkorting! Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder