Doelnet 7,32x2,44 meter

Doelnet 7,32x2,44 meter

Ben je op zoek naar een doelnet 7,32x2,44 of is je huidig doelnet aan vervanging toe? Dan ben je hier op de juiste pagina! Bekijk ons aanbod doelnetten in dit formaat. Heb je vragen of wil je geholpen worden met de juiste keuze, neem dan contact met ons op. 

Vraag adviesgesprek aan
Filter resultaten
Filteren

Producten 1-18 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten doelnet 7,32x2,44

Je vindt hier verschillende doelnetten in de afmeting 7,32x2,44 meter, maar welk doelnet heb jij nodig? Op onze site vind je 7,32x2,44 meter voetbaldoelen in verschillende soorten: verplaatsbaar, P-beugel (vast model) en WK-model (vast model). Bij de verplaatsbare en P-beugel doelen is het doelnet aan de bovenkant van het doel minder diep dan aan de onderkant van het doel. Het doelnet loopt dus schuin naar beneden. Bij het WK-model heeft het doelnet een vierkante vorm, doordat het net wordt strakgetrokken door spanpalen. Op deze pagina zijn de doelen onderverdeeld in twee categorieën: DOELNET-P en DOELNET-KOOI. Het DOELNET-P wordt daarbij ook gebruikt voor de verschillende soorten verplaatsbare 7,32x2,44 meter doelen.

Materiaal, maaswijdte en draaddikte

Naast de verschillende mogelijkheden wat betreft vorm bij het doelnet 7,32x2,44 meter bestaan er ook opties wat betreft materiaal, maaswijdte en draaddikte. De doelnetten worden gemaakt van polypropyleen (PP) of polyethyleen (PE), waarbij wij het PP-doelnet aanraden. Dit doelnet kan makkelijk in het doel worden bevestigd en is relatief voordelig. Elk doelnet 7,32x2,44 dat je op deze pagina vindt heeft een maaswijdte van 12 cm (de afmeting van de vierkante vormen in het doelnet). Bij de draaddikte kun je kiezen uit 3, 4 of 5 mm. De draaddikte van 4mm is bij ons standaard. Een dikker draad is iets duurder in aanschaf, maar zal ook langer meegaan. Uiteraard kun je ook kiezen uit verschillende kleuren!

Doelnet 7,32x2,44 kopen?

Hopelijk vind je op deze pagina het doelnet 7,32x2,44 meter om jouw voetbaldoel compleet te maken! Ben je op zoek naar andere voetbalbenodigdheden? Neem dan een kijkje op de rest van onze site! Kom je er niet helemaal uit en heb je nog vragen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder