Dug-outs toebehoren

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd uit welke onderdelen een dug-out bestaat?

Een dugout bestaat uit meerdere losse onderdelen die er samen voor zorgen dat de dugout compleet is. Deze onderdelen kunnen worden vervangen wanneer ze kapot zijn gegaan of zijn versleten. Zo is jouw dugout weer volledig en snel gerepareerd! Bij SKOR vind je de volgende dugouts toebehoren: veldbanken, zijplaten, achterplaten en tribunestoelen. Neem een kijkje op deze pagina om jouw dugout weer compleet te maken!

 

Heb je nog vragen over de dugouts toebehoren die wij aanbieden of heb je een onderdeel nodig dat niet op deze pagina staat? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We kijken graag welke dugouts toebehoren jij nodig hebt om je dugout weer compleet te maken!

Lees meer
 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

Winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van dug-outs bij SKOR

 • Onderdelen snel na te leveren

  Bij ons kun je losse onderdelen voor jouw dug-out kopen. Bijna alles is op voorraad en snel na te leveren.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Eigen productontwikkeling

  Creatie zit in ons DNA! Wij zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van ons assortiment en het verbeteren van onze producten samen met onze klanten.

 • Direct contact met de gebruiker

  Onze specialisten zijn bereikbaar voor jou! Wij willen met jou in contact zijn om de feedback te gebruiken bij het ontwikkelen van onze producten en diensten.

 • Hoogwaardig kwaliteit

  Onze producten worden op het hoogste niveau gebruikt en voldoen daarom aan de zwaarste kwaliteitseisen. Wij gaan alleen maar voor het beste, dat is lange termijn visie!

 • Voordelig

  Je koopt bij de bron en daarom kunnen we een eerlijke prijs garanderen, zonder tussenkomst van allerlei wederverkopers.

 • Shop nu
 • Plan adviesgesprek

De perfecte dug-out voor elk veld

Voor iedereen die gaat voor de winst. Waarbij alleen het beste goed genoeg is.

Bekijk onze brand catalog

Veldbanken

Op deze pagina tref je als eerste dug-outs toebehoren verschillende soorten veldbanken aan, die bij uitstek geschikt zijn wanneer je huidige dug-out te weinig ruimte biedt om alle wissels en trainers een zitplaats aan te kunnen bieden. Ook voor publiek biedt de veldbank uitkomst. Je vindt bij ons zowel vaste als verrijdbare veldbanken. De vaste veldbanken worden verankerd in de grond middels een grond pot of met beton. De verrijdbare veldbanken zijn eenvoudig te verplaatsen door het gebruik van een draagbeugel en twee transportwielen. Hierdoor kan de veldbank eenvoudig bij het veld worden geplaatst waar extra zitplaatsen nodig zijn. Je kunt kiezen uit een veldbank met bank (meranti planken) en een veldbank met kuipstoelen. Je vindt de veldbanken in  een verschillende afmetingen. De meest voorkomende afmetingen zijn 2 of 3 meter lengte. Ben je op zoek naar een grotere afmeting? Neem dan contact met ons op. De veldbanken worden in onze eigen fabriek in Almelo gemaakt, dus maatwerk is mogelijk!

Lees meer

Zijplaten

De zijplaten spelen een belangrijke rol: zij zorgen ervoor dat de wissels en staf minimale last ondervinden van regen en wind. Het gebruik van een stevige zijplaat voorkomt daarnaast schade die vandalisten aan de dug-out proberen toe te brengen. Voor onze dug-outs (met uitzondering van de honk- en softbal dugouts) maken we gebruik van 3 of 4 mm dikke Polycarbonaat beplating. Wij bieden dugouts aan met drie soorten Polycarbonaat beplating: helder, brons (donker) of opaal (niet doorheen te kijken). Ook afzonderlijke zijplaten vind je op deze dug-outs toebehoren pagina.

Lees meer

Achterplaten

Net als de zijplaten spelen ook de achter platen een belangrijke rol. Ook zij zorgen ervoor dat de wissels en staf minimale last ondervinden van regen en wind. Het gebruik van een stevige achter plaat voorkomt daarnaast schade die vandalisten aan de dug-out proberen toe te brengen. Voor onze dug-outs (met uitzondering van de honk- en softbal dug-outs) maken we gebruik van 3 of 4 mm dikke Polycarbonaat beplating. Wij bieden dug-outs aan met drie soorten Polycarbonaat beplating: helder, brons (donker) of opaal (niet doorheen te kijken). Ook afzonderlijke achter platen vind je op deze dug-outs toebehoren pagina.

Lees meer

Tribunestoelen

De tribunestoelen zijn de laatste dug-outs toebehoren die je op deze pagina vindt. Deze stoelen zijn geschikt voor tribunes, dug-outs en veldbanken en worden ook wel kuipstoelen genoemd. Je vindt hier twee soorten tribunestoelen: Oslo en Tromso. Beide typen zijn gemaakt van kunststof (100% Polypropyleen), Uv-bestendig en brandvertragend. De tribunestoelen zijn leverbaar in vele kleuren, zodat jij de zitgelegenheid op de tribune of bank kan afstellen op jouw clubkleuren!

 

Dugouts toebehoren kopen?
Heb je nog vragen over de dugouts toebehoren die wij aanbieden of heb je een onderdeel nodig dat niet op deze pagina staat? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We kijken graag welke dugouts toebehoren jij nodig hebt om je dugout weer compleet te maken!

Lees meer
Dugouts toebehoren

Dugouts toebehoren

Een dugout bestaat uit meerdere losse onderdelen die er samen voor zorgen dat de dugout compleet is. Deze onderdelen kunnen worden vervangen wanneer ze kapot zijn gegaan of zijn versleten. Zo is jouw dugout weer volledig en snel gerepareerd! Bij SKOR vind je de volgende dugouts toebehoren: veldbanken, zijplaten en tribunestoelen. Neem een kijkje op deze pagina om jouw dugout weer compleet te maken!

Vraag adviesgesprek aan

Producten 1-18 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Veldbanken

Op deze pagina tref je als eerste dugouts toebehoren verschillende soorten veldbanken aan, die bij uitstek geschikt zijn wanneer je huidige dugout te weinig ruimte biedt om alle wissels en trainers een zitplaats aan te kunnen bieden. Ook voor publiek biedt de veldbank uitkomst. Je vindt bij ons zowel vaste als verrijdbare veldbanken. De vaste veldbanken worden met de grond verenigd via een grondpot of het beton. De verrijdbare veldbanken zijn eenvoudig te verplaatsen door het gebruik van een draagbeugel en twee transportwielen. Hierdoor kan de veldbank eenvoudig bij het veld worden geplaatst waar extra zitplaatsen nodig zijn. Je kunt kiezen uit een veldbank met bank (meranti planken) en een veldbank met kuipstoelen. Je vindt de veldbanken in een afmeting van 2 of 3 meter. Ben je op zoek naar een grotere afmeting? Neem dan contact met ons op. De veldbanken worden in onze eigen fabriek in Almelo gemaakt, dus maatwerk is mogelijk!

Zijplaten

De zijplaten spelen een belangrijke rol: zij zorgen ervoor dat de wissels en staf minimale last ondervinden van regen en wind. Het gebruik van een stevige zijplaat voorkomt daarnaast schade die vandalisten aan de dugout proberen toe te brengen. Voor onze dugouts (met uitzondering van de honk- en softbal dugouts) maken we gebruik van 3 of 4 mm dikke Polycarbonaat beplating. Wij bieden dugouts aan met drie soorten Polycarbonaat beplating: helder, brons (donker) of opaal (niet doorheen te kijken). Ook afzonderlijke zijplaten vind je op deze dugouts toebehoren pagina.

Tribunestoelen

De tribunestoelen zijn de laatste dugouts toebehoren die je op deze pagina vindt. Deze stoelen zijn geschikt voor tribune’s, dugouts en veldbanken en worden ook wel kuipstoelen genoemd. Je vindt hier twee soorten tribunestoelen: Oslo en Tromso. Beide typen zijn gemaakt van kunststof (100% Polypropyleen), UV-bestendig en brandvertragend. De tribunestoelen zijn leverbaar in vele kleuren, zodat jij de zitgelegenheid op de tribune of bank kan afstellen op jouw clubkleuren!

Dugouts toebehoren kopen?

Heb je nog vragen over de dugouts toebehoren die wij aanbieden of heb je een onderdeel nodig dat niet op deze pagina staat? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We kijken graag welke dugouts toebehoren jij nodig hebt om je dugout weer compleet te maken!

Veelgestelde vragen
Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor jou verzameld.
Van welk materiaal zijn de tribunestoelen gemaakt?

De tribunestoelen die wij aanbieden zijn gemaakt van 100% Polypropyleen. Dit materiaal biedt een comfortabele zit en een uitstekende levensduur. De stoelen zijn UV-bestendig en daarnaast brandvertragend.

Wat moet ik doen als ik de dugouts toebehoren die ik zoek niet kan vinden?

Ben je op zoek naar bepaalde dugouts toebehoren, maar zie je deze toebehoren niet op deze pagina? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag met het vinden van een oplossing!

In welke kleuren zijn de tribunestoelen leverbaar?

De twee tribunestoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren. De Tromso-stoel kan worden geleverd in de kleuren wit, rood, blauw, donkergeel, oranje, geel en donkergroen. De Oslo-stoel kan worden geleverd in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel en donkergroen.

Wat is het voordeel van een veldbank?

Een veldbank is erg geschikt wanneer je huidige dugout nog goed functioneert, maar te weinig ruimte biedt aan de wissels en trainers. De veldbank kan eenvoudig naast de dugout gemonteerd of geplaatst worden, waardoor het hele team voorzien is van een comfortabele zitplaats!

Hoeveel mensen kunnen op een veldbank plaatsnemen?

Wij hanteren als uitgangspunt bij de dugouts en tribunes die wij aanbieden dat een meter breedte ruimte biedt aan twee personen. Op een veldbank van 2 meter kunnen dus 4 personen plaatsnemen en op een veldbank van 3 meter 6 personen.

Wat is het verschil tussen de veldbanken die jullie aanbieden?

We bieden vaste en verrijdbare veldbanken aan in twee afmetingen: 2,00 of 3,00 meter. Daarbij heb je de keuze uit een veldbank met een meranti bank en een veldbank met kuipstoelen. Zit je ideale veldbank hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden tot maatwerk graag met je!

Advies nodig?
Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.
Plan een adviesgesprek in

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder