Achterplaten

Op zoek naar ons aanbod?

Bekijk producten

Benieuwd welke achterplaat bij jouw dug-out hoort?

De achterplaten van een dug-out zijn gemaakt van policarbonaat, net als de zijplaten. Dat is een kunststof die erg sterk en slagvast is! De achterplaten zijn in veel varianten/modellen te krijgen. Bij de aanschaf van een nieuwe achterplaat voor je dugout is het belangrijk om ons te laten weten om welk model het gaat. Dan kan middels een ordernummer, maar een foto is nog beter. Dan kunnen we met je meekijken om de juiste zijplaat te selecteren voor je dug-out. 

Lees meer
 • Bekijk onze achterplaten
 • Plan adviesgesprek
 • TROTS LEVERANCIER BIJ

winnaarsmentaliteit. In en om het veld kan jij op ons vertrouwen.

Voordelen van achterplaten van SKOR

 • Topkwaliteit is nog maar het begin

  Bij ons is het vanzelfsprekend dat hoogstaande materialen gebruikt worden in de realisatie van onze producten.

 • Creatie in eigen beheer

  Bij SKOR ontwikkelen wij alle producten zelf in samenwerking met echte sporters zoals jij. Zo weet je zeker dat belangen serieus genomen worden.

 • Alleen top-kwaliteit is goed genoeg

  We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen.

 • 6 jaar garantie

  We zijn zo sterk overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we 6 jaar garantie durven te geven.

 • Alles voor op en om het veld

  Net als jij zijn wij ook veel op de sportvelden te vinden. We weten dus waar we het over hebben. Wij denken graag met je mee in totaal-oplossingen.

 • Constant testen en verbeteren

  Producten en gebruikersvoorkeuren blijven doorontwikkelen. In ons eigen testlab blijven we onze producten tot het uiterste testen zodat jij alleen het beste krijgt.

 • Vertrouwd door EML en 300 clubs

  Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. De clubs uit de eredivisie maken ondertussen volop gebruik van onze producten.

 • Bekijk onze achterplaten
 • Plan adviesgesprek

Download onze brandcatalog

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Bekijk onze brand catalog

Hoe monteer ik een achterplaat?

Een nieuwe achterplaat kun je zelf monteren of je kunt het laten doen door SKOR. Als je de achterplaat zelf gaat monteren, dan is het belangrijk om te weten hoe je dat moet doen. In tegenstelling tot een zijplaat is het monteren van een achterplaat iets lastiger. Om vandalisme tegen te gaan hebben we ervoor gekozen om een RVS bout met een 3/8 maat toe te passen. Een 3/8 maat is niet standaard in een doppenset en daardoor niet makkelijk om los te krijgen voor iemand die verkeerde bedoelingen heeft. De achterplaat wordt op zijn plek gehouden door klemstrippen die over de gebogen frames gemonteerd zijn. Haal alle bouten los, verwissel met twee personen de platen en monteer de strippen weer in de juiste montagegaten. Let er op dat de nieuwe plaat in het midden van beide gebogen frames ligt alvorens je de strippen weer vast zet.

Lees meer

Verschillende achterplaten dug-out

Er zijn diverse achterplaten voor dug-outs te koop bij SKOR. We vertellen je graag wat de verschillen zijn. Achterplaten zijn er in verschillende diktes. Zo kun je kiezen voor 2,3 of 4 millimeter dik policarbonaat. Standaard gebruiken wij 3 millimeter, omdat dit al erg sterk is. Mocht je de achterplaten nog steviger willen hebben, omdat de dug-out op een openbaar sportcomplex staat bijvoorbeeld, kies dan voor een achterplaat van 4 millimeter. Ook hebben wij 3 verschillende kleuren achterplaten. Standaard wordt altijd heldere (doorzichtig) achterplaat gebruikt, maar je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor Brons of Opaal. Brons is een donkere plaat. Vergelijkbaar met een autoruit die licht geblindeerd is. Naast dat het er stoer uit ziet, absorbeert deze ook het zonlicht. Je kunt ook kiezen voor Opaal. Dat is “melkglas”. Dit wordt bijvoorbeeld toegepast als een dug-out met de achterzijde naar de openbare weg staat. Met Opaal heb je dan geen inkijk/doorkijk

Lees meer

Achterplaat dug-out schoonmaken

Ondanks dat de achterplaat van de dug-out gemaakt is van slagvast kunststof, is het toch een krasgevoelig product. Maak een achterplaat daarom nooit schoon met een doek, spons of borstel. Gebruik bij voorkeur de tuinslang met voldoende water. Spuit de zijplaat goed nat en zorg dat zand en overig smeer verdwijnt. Hardnekkig vuil kan na deze handeling met een zachte doek tijdens het sproeien verwijderd worden. Gebruik nooit geen schoonmaakmiddelen op de achterplaat van de dug-out. Lukt het na bovenstaande handelingen niet om je achterplaat schoon te krijgen? Neem contact met een van onze specialisten op, dan helpen wij je graag!

Lees meer

Mooie voorbeelden van dug-outs van skor

Hier zie je onze dug-outs in het wild. Klik op de foto voor het verhaal.

Achterplaten

Achterplaten

Is de achterplaat van de dugout kapot? Bestel bij ons een 3mm dikke polycarbonaat achterplaat voor jouw 3 meter dugout! Op zoek naar een ander formaat achterplaat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag adviesgesprek aan

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vraag nu onze brand catalog aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou.

Vraag onze brand catalog aan.

Brand Catalog - SKOR

Vraag offerte aan

Would you like more information about our product or are you curious about the possibilities? Request a quote now and our specialists will help you further.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag brand catalogus aan

We hebben al onze producten en ontwikkelingen overzichtelijk op een rijtje gezet voor jou. Vul je gegevens in en ontvang de catalogus in jouw mailbox.

Scroll verder